fredag 9 november 2012

Nu börjar det likna något!

De små damerna som inte gillar att bli sandblästrade på stränder, och som inte vill bränna tassarna när de går ut skulle nog inte ge Zanzibar så många stjärnor i utvärderingen på hundarnas semestertopplista. Addis var väl OK, men nu, när vi har kommit till Gondar hade de nog blivit entusiastiska.
Jag ska försöka mig på litet höghöjdsträning så att jag orkar gå när vi kommer upp i bergen, så de hade fått gå långa promenader i en riktigt promenadvänlig miljö.

Här gick jag igår, det röda är julstjärnor:


Tyvärr syns det inte hur stor den här korpen/kråkan är. Jag är övertygad om att Nemi hade fått lära sig att vara artig mot stora fåglar här ifall hon hade försökt jaga den, den såg ut att kunna ta sig an en rottis.


Och här kan man sitta och skriva/ta igen sig.


2 kommentarer:

Olga da Polga sa...

även jag tycker det är fantastiskt spännande att få följa dig på din resa! och att dessutom föreställa sig hur Nemi och Zelda skulle haft det, ger det hela en extra dimension (hur det nu stavas?) :-)



desperat hemmafru sa...

Ja, faktiskt är det jättespännande att få följa dig på din resa. Både med och utan hundar liksom. Inte bara spännande förresten, inspirerande med. Trevlig helg kan man ju passa på att önska så här på fredagsförmiddagen också!