måndag 12 november 2012

Byggarbetsplats...

Igår förmiddag hade de små damerna fått följa med till en spännande byggarbetsplats. Det här är Melakeselam Moges, arkitekt som specialiserar sig på att bygga i och med jord. Han har ritat ett jättehotell där rummen byggs in i berget, så att bergets siluett inte kommer att förändras.


Här ser ni två rum under konstruktion. De är större än de ser ut på bild. Alla kommer att ha en panoramautsikt över dalen, jorden kommer att läggas tillbaka runt väggar och tak och planteras. Oerhört intressant, han bygger även så ekologiskt som möjligt. De planerar att vara klara om två år. Jag tänker boka ett rum nu!


På bygget fanns två vakthundar som enligt vakten skäller på nätterna men är tysta på dagarna. De hade kanske varit mer intresserade av damerna än av mig... De såg i alla fall ut att ha det bra, och de var helt på det klara med att de var lediga.





Eftermiddagspromenaden talar för sig själv:





6 kommentarer:

Anonym sa...

Roligt att få "följa med" på din resa :)

Olga da Polga sa...

åå vad vackert, där vill jag bo där vill jag gå...!

Vilken rolig hund! Den med de runda öronen!

desperat hemmafru sa...

Jamen boka rum åt oss allihop vet ja! Vi kan väl ha bloggträff där?! :-))

eva s sa...

Det ser härligt ut, kul o få se bilder från för mig en annan värld :)

Maud Ayas och Shantis matte sa...

Så har vi fått se lite hundar också.Bloggträff låter väl alldeles utmärkt. Var kommer hotellet att ligga? Är du fortfarande i Gonder? Intressant att man bygger i samklang ned naturen.

Unknown sa...

Jag är fortfarande i Gondar, de andra ansluter i övermorgon, då ger vi oss in i nationalparken där vi ska vandra och tälta.
Det ekologiska hotellbygget ligger på ett av bergen som omger staden.