måndag 17 januari 2011

Nytt bytarförsök...



Vill någon byta grejer? Jag har dels ett tandvårdsset som följde med när Nemi hade dragit ut sina mjölktänder, dels en liten badrock (!) i högabsorberande mirakelmaterial. Badrocken är 30 cm lång i ryggen, bara använd en gång, fungerade inte så bra för mig men kanske någon annan skulle vilja prova?
Kom med förslag!

12 kommentarer:

Olga da Polga sa...

åh en tandborste ... Du kan få en valp;-) ...fick återbud precis :(

Britt Marie o Rudi sa...

Jaaa, den tandkrämen gillar Rudi mycket bättre än den vi nyss köpte hos veterinären. Men vad tusan ska jag kunna byta med...hmmmm....

Unknown sa...

Action please! Nog måste det finnas några som har prylar ni tröttnat på eller inte använder som vill byta????Alla förslag är av intresse!

Unknown sa...

Nej, det går tydligen inte att byta grejer via bloggen...
(Fast en underbar liten italienare hade varit sååå frestande om inte Nemi fortfarande tog upp hela valp/unghundsutrymmet härhemma..)

Olga da Polga sa...

Synd att det inte blev mer spännande än så här - jag kan förutom mitt första erbjudande just nu komma på massvis av mina döttrars leksaker som de inte längre använder, men jag tror inte att du heller har så stor användning av dem ;-))
Vad skönt att du iallafall blev frestad av mitt första inlägg! Har haft sådan oro att du eller någon annan i din stora läsekrets skulle tolka det fel ... för naturligtvis är valpar mer värda än en tandborste med tandkräm. Och i det här fallet skulle värdet vara att han fått komma till dig, Nemi och Zelda!

Unknown sa...

Till Olga da Polga. Man får väl utgå ifrån att folk har litet sinne för humor... Hoppas jag...
Och om det finns något överblivet litet mjukisdjur som du vill byta mot tandborstar o tandkräm så närmar vi oss nog en deal.

Anonym sa...

Är den häftiga badkappan ännu ledig?
Kan erbjuda partikelfysikern Asli Erdogans roman "Den mirakulöse mandarinen" eller en egenhändigt tillverkad tygfläta som ryms i fickan och som kan locka Nemi till lek under promenader.

Unknown sa...

Toppen! Jag tar tygflätan!

Anonym sa...

Så skojigt! Min fläta har hållit i mer än två år och tom hittats i närskogen några gånger...Den är bra som distraktion (pipet får man stå för själv).
Finns du med adress i telefonkatalogen?

Anonym sa...

Hittade din adress - om det inte behövs några bokstäver efter gatunumret? - i ett register så flätan expedieras (så snart den är ihoptotad)!

Unknown sa...

Till Anonym: om du skickar ett mail till asa.nilsonne@mac.com med din adress, så skickar jag badrocken plus min adress... registeradresser brukar tyvärr gå¨till ngt ställe man arbeta på för fem år sedan...

Anonym sa...

Smidigt!
Flätan står och stampar...
Registret visste berätta att du fyller år om några dagar! Grattis!