tisdag 25 januari 2011

Byte och porträtt!

Igår fick vi ett paket ifrån Finland! Nu har vi en lättransporterad, rolig och unik tygfläta i form av en slips! Så mycket bättre än en oanvänd badrock! Tusen tack!

Erik Hedin som målat av Zelda arbetar nu på ett porträtt av Nemi - se hur arbetet går framåt här:

PS: så här ser Zeldaporträttet ut

9 kommentarer:

Lyckopiller sa...

Vilket underbart porträtt! Nu vet jag vad jag ska önska mig när jag fyller 50 om några år.

Unknown sa...

Och det är inte klart än...

desperat hemmafru sa...

He, he. Vet inte om jag vågar kommentera i år. Lyckades ju skapa en riktig debatt förra gången även om det inte riktigt var meningen.

Blir lite nyfiken på om det är en annan teknik konstnären använder för denna bild? Kommer inte riktigt ihåg hur Zeldas porträtt ser ut (länka gärna!). Måste säga att han verkligen lyckats fånga hennes utryck! "Strålade" Zelda också? Kommer strålarna från hunden eller är det ägaren som gör att hunden strålar. Vems strålar har konstnären kännt av???

Faktiskt blir jag lite sugen på ett hundporträtt jag med. :-)

Unknown sa...

Bakom Zelda strålar det inte, där är en stillsam jadegrön bakgrund som egentligen fångar Zeldas utstrålning väl - om Nemi sprakar det, vilket Erik fångar med den bakgrund han har valt... Jag är redan jättenöjd!

Anonym sa...

Zeldas och Nemis - halvfärdiga - porträtt är betydligt bättre än månget av tvåbenta jag sett hänga i korridorer och styrelserum...
Skojigt att flätan fick godkänt, men väcker den avsett intresse? (man kan peta in godis i den...)

Anna sa...

Så fina porträtt, både det färdiga på Zelda och det halvfärdiga på Nemi... har fler ggr funderat på att låta göra porträtt av mina hundar men med 4 st så blir det så ruskigt dyrt så det blir nog inget annat än en fundering.

Freja Phaléne sa...

Hej på er!
Vilka fina porträtt!!!
Jag har försökt få min klotterhusse att måla oss hur länge som helst men han blir liksom inte klar till det, tråkmånsen! Fast han har tatuerat min syster Ajax och Kattbrushan Bosse på Mattes arm, jag ska vara med också sen såklart, än så länge finns jag "bara" på husses bröst...
Phalénekramar!!!

Anonym sa...

Vilken bytesaffär! Idag kom den fina badkappan, den passar perfekt och äntligen kan den lilla få rusa runt efter badet - alla mina hundar har haft samma lust att gnida sig i soffor och sängar när de badat klart!
Så tusen tack!

Unknown sa...

Som sagt - utmärkt byte!