onsdag 22 augusti 2012

Fritidskirurgi...

ägnar sig Nemi gärna åt. Innehållet i den rosa åsnan låg utspritt över hela rummet, och hon hade lyckats få ut själva pip-mojen. Zelda som aldrig har sönder någonting tittar på, kanske tycker hon att det är trist att roliga leksaker blir förstörda ...

5 kommentarer:

HumleSpunk sa...

Det där är Spunks favvis-sysselsättning också, och Humlehunden begriper aldrig varför. Det går ju inte ens att äta upp "inälvorna" liksom.

Eva sa...

Liknar mest en obduktion tycker jag:)
Faktiskt lite lustigt med A som annars kan tugga sönder det mesta, att han inte biter sönder mjukisar. Ganska skönt ur städsynpunkt också...

Britt Marie o Rudi sa...

Rubriken fick mig att bli lite orolig att du börjat extraknäcka inom kirurgin...nu var det ju tackolov Nemi som opererar! Jag kan ärligt säga att Rudi ännu aldrig haft sönder någon leksak, eller för all del något annat heller, hans mun är så mjuk så den klarar liksom inte av att användas som skalpell.

Svar: Det är verkligen fantastiskt att bo som vi gör när man har hundträning av alla de slag som hobby. Allt jag vehöver finns inom några meter från huset, MEN nackdelen är att det är alldeles för störningsfritt här i skogen. Skulle det komma förbi en bil, eller gudförbjude, en människa, så blir Rudi okontaktbar den stunden och står liksom med gapande mun och iakttar händelsen så länge den varar :-)

Anonym sa...

Oj så bekant!

Jag har många gånger tänkt att jag kunde leasa min hanhund till en gårdsslakteri. Han är otroligt duktig på att rensa alla gosedjur från sina inälvor (och sanningen att säga, tror jag att han drömmer i hemlighet att göra det också åt alla lurviga småhundar han ser).

Min Lilladiva däremot måste ha varit en spetsknypplerska i sitt forna liv. Hon är väldigt nitiskt, perfektionistisk och oerhört försiktig att plocka isär små saker, utan att bita sönder dem. Jag till exempel hade ett par italienska handbroderade skor som hon plockade bort alla broderingar utan att bita sönder själva skon eller lädret. De var helt intakt, men utan brodering. Man kan inte annat än beundra förmågan (trots att man innerst inne just då har lust att producera ett par pälsvantar).

:)

desperat hemmafru sa...

Jag ser att Nemi också börjar få en "nakenfrisyr". Hon ser helt bedårande ut och mer "kinesisk" ;-)Jag blir helt förundrad över en kines som bär sig åt som en hund. Buzz har inte rört en pryl här hemma. Jo, förresten, han öppnar gärna chokladkartonger och godispåsar. Han är en riktig godisgris, precis som sin matte...