torsdag 5 april 2012

Morgondagens inlägg redan idag...

I morgon ska Zelda och jag till Kungsör, där har landslaget i Freestyle och Heelwork to Music läger i två dagar.
Nejmen oj, tänker ni kanske, det var raskt marscherat.
Men nej, jag ska dit och tala om tävlingsnerver och hur man kan undvika att bli så nervös att man presterar under sin kapacitet. Det är ett hedrande uppdrag, ska bli väldigt kul. Återkommer om detta.
Men, vi startar mycket tidigt, så jag hinner inte med ngt inlägg på morgonen, därför kommer det redan nu.
Här kommer något för er som vill berika hundarnas liv genom varierad kost: vi testade kycklingskrov för första gången i morse.
Såhär såg det ut:

Jag delade det på mitten och gav dem hälften var.


Nemi tar det lugnt, medan Zelda kör den effektiva varianten. Hon ställde sig med sin bit av skrovet i munnen, tuggade systematiskt, omväxlande med tänderna på höger och vänster sida, tills allt var uppätet.
Om det var uppskattat?
Ja.

5 kommentarer:

Britt Marie o Rudi sa...

Så roligt att du kommer till "min klubbs" hall! Önskar att även jag fått höra ditt pep-talk, du kommer säkert att ge många goda råd! Kör försiktigt, det blir oväder i morrn!

Olga da Polga sa...

åh lyckostarna, kan inte tänka mig en bättre "föreläsare" som själv är aktiv hundägare i tävlingssammanhang än du!

ser väldigt gott ut, Zelda kör samma teknik som mina små, medan Elsa tar det lugnare...

Anonym sa...

innehåller det mycket fett, kycklingen?

Unknown sa...

Kyckling är magert kött, ger man ett helt skrov så följer det ju med en del fett dels i skinnet, dels i benmärgen, men fett behövs ju i dieten, så det ser jag inte som någon nackdel, tvärsom.

Pennys matte sa...

Blir glad att höra att Du ger rå kyckling med ben till hundarna! Jag trodde inte man kunde ge fågelben till hundar pga att benen spricker i vassa bitar och dels salmonellarisken. Hur ser du på det Åsa?