måndag 16 april 2012

Optimistisk träning...

Ja, ni kan ju ju gissa hur detta ska se ut i slutändan... Tack Denise för klickerhjälpen!
!

9 kommentarer:

[Anna] sa...

Det där kommer se häftigt ut :)) Duktiga ni är!!

Olga da Polga sa...

hihi en given succé!

Arlo sa...

Coolt!

Unknown sa...

Jo, den som har en liten hund får ju försöka hitta sådant som stora hundar inte kan göra...

Anonym sa...

detta ska jag pröva, bra och få inspiration : )

Sara Linderman sa...

Det där med att anordna någon form selebytargrupp låter som en alldeles strålande idé! Det borde rimligtvis vara ett vanligt problem bland hundägare eftersom det naturliga är att valpen växer ur sina saker. Jag skänkte bort en del av det som Texas växte ur men jag själv saknat att kunna ta över eller köpa begagnade saker till Cassi nu. Jag har klurat lite på hur man skulle kunna lösa det i praktiken och tankarna går hela tiden till facebook, en populär mötesplats på alla möjliga sätt och där man även borde kunna anordna någon slags grupp för urväxta valpsaker och annat bra. Sen hur själva bytesprocessen skulle fungera vet jag inte. Kan tänkas att fördelningen skulle kunna bli lite ojämn om det var fritt - eller ska man helt enkelt lita på människor goda samvete? :)

Sara Linderman sa...

På tal om att skänka bort saker som inte används så har jag nu fått mina efterlängtade repflätor från annat håll och då känns det inte mer än rätt att din fläta får göra någon annan lycklig. Tusen tack ändå!

Anonym sa...

:D

Har du titta videon från den synvinkeln, att du inte visste vad damen håller på med... :) Men vad ni är duktiga, speciellt du Åsa. Jag tror att det där är mycket tyngre och krångligare för dig än för hunden. Jag verkligen beundrar er båda!

Humlespunk sa...

Det där kommer bli hur effektfullt som helst i ett freestyleprogram! Häftigt :)