söndag 15 april 2012

Promenad 14 april i Stockholm

Nemi

och Zelda

Och till slut kom vi fram till cafeet... Med på bild: Selma.

8 kommentarer:

Anna sa...

Vädret med oss skämta aprillo :p
Här har det vräkt ner snö sen i går vid lunchtid och det ska visst fortsätta hela dagen, men jag befinner mig ju iofs 85 mil längre norrut...

Maria sa...

Hemskt att säga, men det faktiskt tröstar mig se att ni också har snö! Kom från en resa igår från mellersta Finland, där det var vår på riktigt, men hemma hos mig hade det snöat 15 cm....

Men jag har faktiskt skapat en ny teori, kausalitet mellan löshår, golvtorkning och sommar. Ju flera hundägare nitiskt borstar löshår och torkar golv, desto snabbare kommer sommaren. Denna teori baserar på flera års noggranna observationer på statistiska samband mellan hårborstning, golvtorkning och sommar. Och golvtorkning känns inte alls så meningslöst :)

Maria sa...

^ Jo glömde nämna att teorin kan ha en svaghet. Nämligen det att jag kanske, men bara kanske, glömt bort en tredje icke-observerad faktor som kan ha med saken att göra.... Men vad gör det, vi fortsätter bara nitiskt att borsta och skura!

Eva sa...

Visst var det ... intressant, att titta ut i går? A bryr sig inte, J sa' Bläääääää!! för kallt vatten i sina gamla tassar.

Unknown sa...

Jag ska genast torka golvet för att testa Marias teori. Just nu verkar allt mer meningsfyllt än att göra det jag borde: skriva.

Anonym sa...

Lycka till Åsa! Ju flera desto säkrare utfall :)

Hur blev det förresten med din självbiografi, är det kanske det du jobbar med? Och sedan från saken till väggen - håller du clinics i DBT?

Katarina sa...

Vårt land är sannerligen avlångt...

Emma sa...

Nämen shit vad härligt, är det ett "hundcafé"? Alltså får man ta med vovven in? :D Helt underbart, vad heter stället?