fredag 13 april 2012

Feghet straffar sig...

Ja, såhär ser Zelda ut just nu - det blev på något sätt varken hackat eller malet. Vi måste nog göra ett nytt försök - problemet är att antingen har man kvar litet böljande päls, men då försvinner figuren, eller så klipper man fram figuren, men då blir det ingen böljande päls.
Jag klippte fram litet midja själv, igår kväll. Får fundera på hur man går vidare från detta, klart är att något ytterligare behöver göras....

8 kommentarer:

Anonym sa...

Är du medlem på Chinese crested forumet kan du få inspiration till klippningar där, finns ett flertalet trådar om att klippa ner sin puff.

Hanah sa...

Lilla vackra Zelda! Lika fin nu som innan! Längtar efter att få se henne in real life nyklippt :-)

Pennys matte sa...

Den vackra huvudformen finns kvar och snygga ögonbryn och fina långa öron och svansen. Kanske kunde man klippa ner bröstet och frambenen så det ser ut som raka strumpor. Hon har inte så lockig päls så det torde bli riktigt fint tror jag. Maglinjen blev bra. Inspirerad av Din praktiska kreativitet och känsla för stil!

desperat hemmafru sa...

Men alltså, nu vill jag puffa för "nakenfrisyren" igen. Med massor av hår på huvud, fötter och svans och kort, kort på kroppen. Hon kommer att bli jättefin i det! :-)

Anonym sa...

Hejsan Åsa !! Jag håller med desperat hemmafru.. jag har tänkt att ev göra så med mina Puffar i framtiden.
Det är spännande att Vi får följa Zelda och Nemis frisyrbyten.. Tack ! Tina, Lillan & Donna

Puppans matte sa...

En till röst på hemmafruns förslag. Så är min puff klippt och hon är den vackraste av hundar (i alla fall i mina ögon). Den eleganta graciösa kroppen kommer fram samtidigt som luggen och mannen ger lite feminin mjukhet åt ansiktet. Zelda verkar vara en riktig dam så hon skulle säkert gilla en elegant och kvinlig look.

Anonym sa...

Hej, jag håller också med desperat hemmafru. Nakenpuff frisyr är så fint. Av de olika frisyrer jag testat på min puff är nakenpuff frisyren den bästa hittills. Vad du än väljer ser vi fram emot att få se hur fin Zelda blir. Hon ser verkligen så...måntro om det är orden elegant/graciös jag letar efter.

Jeanette sa...

Håller också med tjejerna som puffar för en nakenkinesfrsyr men med ngn lr ett par cm kvar på själva kroppen:) Då behålls kinesen liksom:) Klipper min kille så men inga kinestassar pga hans allergi som lätt ger svamp vid blötväder... Såg att du fick tips om kinesforumet - gå med där så hittar du massor med bilder på nakenklippta puffar:) Zelda är en vacker tös!