tisdag 7 februari 2012

Vår gård...

Just nu är jag extra glad över vår gård. Det är så mycket salt på trottoarer och gator att hundarna knappast vill gå alls. Ibland bär jag dem till närmaste lilla park, men där har Zelda svårt att koppla av eftersom det ofta dyker upp andra hundar.
På gården däremot, där springer hon.
Nemi springer överallt.

7 kommentarer:

Maud Ayas och Shantis matte sa...

Åh, vad härligt att ha tillgång till en egen gård att springa på. Sen det flyttade in 2 katter hos oss kan jag inte längre utnyytja gården som lekplats.

Anonym sa...

Stadens innergårdar är guld värda för hundägare. Vi har 7-8 hundar i våra hus och vi brukar ofta sammanstråla på gården och låta hundarna rusa runt litet - de behöver få springa av sig och gör det lättare om de kan få jaga varandra och leka tillsammans.

pennys matte sa...

Anonym var Pennys matte

Elisabeth sa...

Tänkte bara säga att jag tagit mig friheten att länka till din sida från min. Är ändå inne här och läser varje dag så jag delar gärna med mig av dina fina berättelser om dina hundar och din vardag med dom. Hoppas det är okey

Unknown sa...

Till Elisabeth - du får gärna länka. Hade jag haft länkar (kommer kanske snart) så hade jag velat länka dig.

Agneta sa...

vi önskar också sammanstråla på gården...

Malin & cavaliererna sa...

De kanske skulle behöva tasskydd mot saltet? Jag har sytt egna men också testat dessa: http://www.zoomarknad.se/product-view.asp?catid=0&prodid=12808&ref=%2Fproduct-dlist.asp%3Fso%3D1

De är lite knepiga att få på, men sen sitter de som en andra hud och hunden tycks inte störas av dem alls!