måndag 21 juni 2010

Cafédebut!


Hur gör man för att fika ute med två hundar?
Svar: den ena får sova i knät (utmärkt passivitetsträning), den andra parkeras på en stol.
Bild från förmiddagen på café Himlavalvet i Observatorielunden.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Det ser rart ut men Zelda ser ut att bara vänta på sin tur...
Akta er för råttor! Min hund har hittat en stor död råtta i Observatorielundens buskar (för tre år sedan)

Unknown sa...

Zelda går som tur är en lång omväg runt döda råttor (vi har väl stött på tre eller fyra stycken). Hoppas att den lilla tar efter...
På fotot är det nog så att hon väntar på den Frolic som ligger på bordet (delas ut till alla cafégäster som har fyra ben). Jag har henne inte i knät när vi är på fik eller restaurang.

Anonym sa...

bilden har verkligen fångat en strålande lycklig matte och hennes två bedårande söta små fyrbenta vänner! Underbart att se! Tack för att du delar med dig av era liv! Och tack för en underbart fin Zelda bok (Du satte ord på mycket som min lilla fyrbenta vän Lycka och jag gick igenom. Men framför allt gillar jag att du lyckades väcka en massa tankar utan att på något sätt tvinga på någon som helt åsikt om rätt och riktigt. Men visst är det en grymt stor skillnad på bruks och sällskap hund.) Läste boken så långsamt jag bara kunde för att jag inte ville att den skulle ta slut. Men så hittade jag er blogg, vilket gjorde det lättare att läsa ut boken. Nu väntar jag med spänning varje dag på nästa kapitel.
Och ett stort grattis till underbara valpen!
//Nica
http://lyckaetthundliv.blogg.se

desperat hemmafru sa...

Känns mer och mer som en lten Nyx i ditt knä! :-)

Lyckopiller sa...

Så glad och lycklig du ser ut Åsa. Så otroligt härligt att se. Lilla tjejen verkar ju acklimatisera sig i rekordfart.

Anonym sa...

Så bra att Zelda har förstånd att undvika döda råttor! (Mina älskar as av alla slag, ju ruttnare desto bättre. Deras stank ska gnidas in i pälsen...)
Låter fint med en Frolic, på min tid bjöds det på vatten, vilket kändes generöst! (Men F hör nte till det hälsosammaste...)