måndag 21 juni 2010

Andra natten, och hållit nollan!

Andra natten inleddes även den med protester, men sedan la hon sig tillrätta och tystnade. Då klappade jag försiktigt (når ner till hennes säng med handen). Hon vaknade två gånger och småpep men tystnade direkt och somnade om när jag stack ner handen (se kommentar från Zokka till förra nattinlägget).
Så vi har sovit gott alla tre, och i morse lekte Zelda litet med henne för första gången!
Och - vilket jag tycker är ruskigt imponerande - inga olyckor inomhus under hela gårdagen.
Vilken valp!

9 kommentarer:

Britt Marie sa...

Strålande nyheter från kines-fronten läser jag! Det där med handen hängandes över sängkanten körde jag också med första två-tre nätterna. Funkade lika bra för oss. Härligt att hon håller tätt så länge!

Marie Christine sa...

Detta med rumsrenheten är något jag också är imponerad av här hemma. Det måste vara något med kenneln...

ej hundägare sa...

Inte fel att få sig en liten solskenshistoria till livs på morgonkvisten :)

desperat hemmafru sa...

Åh vad spännande det är med den nya hundvalpen. Vad kul att det verkar fungera bra med "kisseriet" alla redan! Men det kanske ändras, men vi får hålla tummarna för att det inte gör det. Skulle rumsrenheten bero på uppfödningen som Zokka skriver? I så fall vet jag också vart jag ska köpa min nästa (?) hund! :-)

Marie Christine sa...

Det kanske beror på rasen... men vi har valp från samma kennel.

Anna sa...

Känner så väl igen det där med pipandet och att det blev tyst när man stack ner handen, både Killian och Minja fick även sova med en vetevärmare i bädden, blev kanske lite mamma-syskonkänsla med värmen där för då blev det lugnt nätterna igenom. Sen dröjde det dock inte länge innan de kom på hur man tog sig upp i sängen... Killian liftade upp i Luckys stackars svans :p

Anonym sa...

Så snabbt den lilla har acklimatiserat sig!
Att hon är rumsren låter smått otroligt...
Vilken solskenshistoria!

Unknown sa...

Det är väl snarare så att hon är mycket tydlig med när hon är på väg att kissa så jag hinner ta ut henne. Plus att hon tas ut varje gång hon sovit eller ätit...

Anonym sa...

Hon är nog fenomenal! Trots att jag bor på markplanet och har fem meter ut på gården, tog ut valpen när hon vaknade, när hon ätit och däremellan så höll jag på från augusti till december innan jag hade en rumsren hund. (Och det lär inte vara onormalt länge!)