måndag 3 maj 2010

Annat som går bättre...

Här tränar vi "åttan" som vi just börjat med - jag visar med handen/godis istället för att klicka eftersom det gick så bra att lära henne slalom på det sättet....

5 kommentarer:

Arlo sa...

Jo, det där är jag fena på också, och matte lärde mig på precis samma sätt! Att gå slalom mellan hennes ben när hon går framåt fixade vi också lätt. Nu står baklänges-slalom på schemat. Det är svårt! Att träna är kul!

Denise Hundkonsult sa...

Kul med filmer Åsa! Man kan också freeshapa Åttan med klicker, men det som går snabbast är nog att använda fingret som du gör som en target! :) Snyggt!

Lyckopiller sa...

Åttan har vi aldrig provat. Ska bli nästa träningsprojekt. Tack för tipset. Har du godis i handen eller använder du bara handen?

Unknown sa...

Konstigt att se sig själv på video - det ser ut som om vi har det rätt tråkigt, men min upplevelse är att vi (jag?) har kul...

Anna sa...

Gå i åtta och gå slalom mellan benen är Hildas specialitéer, har jag en godis i handen och säger "Åtta!" så snor hon runt benen i en väldig fart. Zelda såg också ut att tycka det var kul, inte lätt att veta vilken "öppning" man ska gå in genom alla gånger men det syns att hon kommer bli en hejjare på det där :)