lördag 10 juli 2010

Inget mönster...


I morse försvann Nemi efter frukosten - hon hade travat iväg till leksakslådan och lyckats plocka ut ett antal diverse leksaker. Hon har spridit ut dem och sig själv på mattan, dock utan att skapa något uppenbart mönster...

6 kommentarer:

ej hundägare sa...

Ska vara det då att djuren (inkl. Nemi) bildar en rad till vänster och handske, strumpa och annat udda en rad till höger... :-)

... sa...

Hej Åsa! Älskar din blogg om hundarna. Blir glad varje gång jag läser ett av dina inlägg! De verkar bedårande, båda dina hundar.

Tänkte fråga om Zelda verkar lyckligare nu när hon har fått sällskap? Hon har ju alltid verkat harmonisk i alla fall, så kanske svårt att märka någon större skillnad? Och så har jag funderat på hur det går med klickerträningen nu när du har två hundar inom hörhåll?

Eva sa...

Typiskt "valp-mönster" tycker jag:)
Har funderat då och då se'n jag såg tv-programmet. Och ibland undrar jag om vissa hundar är så känsliga att de märker snabbt bär något drar till sig ägares intresse mer än annat och då upprepar samma sak om och om igen. (Om än med vissa variationer)Det är ju de hundarna som blir lydnadschamp. t.ex. Helt klart är ju vissa hundar mycket mer uppmärksamma på kroppsspråk och tonläge, alt. har lättare att förstå.

Unknown sa...

Projektet att öka Zeldas livskvalitet genom att skaffa en hund till är ett långtidsprojekt. Just nu tror jag att Zelda mest skulle bli lättad om Nemi försvann, trots att de har en hel del kul tillsammans, och att Zelda verkar trivas med att ha någon som är yngre och mindre erfaren som hon kan hålla reda på.
Samtidigt är det tröttsamt är att ha en valp hängande i pälsen och i öronen och att inte fa ha sina saker i fred. Nemi kan vara fenomenalt irriterande!
Hoppas dock att Nemi tar efter Zelda och att hon på sikt blir lika lättsam att ha att göra med, och att vi kan bjuda på ett liv hon kommer att trivas med!

Marie Christine sa...

Qvittra brukar hämta familjens alla skor och lägga fram mitt på vardagsrumsgolvet. Inte i något mönster direkt, men skor, bara skor. Hon tuggar inte på dem. Bär bara fram dem.

Anonym sa...

Det ser ju ut som en spänd pilbåge!