tisdag 27 maj 2008

Stellas syskon - var är ni?


Stella har åtta syskon (i bild Stella och brorsan Baileys som jag hade tagit om jag inte hade tagit henne). Vore så kul att höra hur de har det, vad som är lätt och vad som är svårt...

5 kommentarer:

Unknown sa...

Förut hette jag Black Jack. Nu heter jag Putte och bor på Vikbolandet med 5 hundbröder,2 katter,2 getter. Mina hundbröder är Love,yorkshireterrier, Max,chihuahua, Otto,dobermann, Kalle naken kines + Nisse naken kines.Jag är redan rumsren, pigg och glad. Toppen tycker "mamma" Putte - Ewa

Unknown sa...

Den här kommentaren kom även per mail, så jag har lägger ut den nu... Kul att det går så bra med Putte, men drabbas av presrationsångest - Stella är inte rumsren än... (fast vi bor i lägenhet, och då ska det ju vara svårare...) (Halvdålig ursäkt, jag vet...)

Anonym sa...

Hej igen,
Att Putte är rumsren beror på att han bott här 1 månad med oss + att jag tror att han lär sig mycket av sina bröder. Dessutom som du skriver tror jag att det tar längre tid när man bor i lägenhet.
Däremot tror jag att Stella är mycket bättre på att gå i koppel,
då jag slarvar med koppelträningen.
Det blir så när man bor som vi gör,
2 km till närmsta granne.
Idag har det inte varit mycket lek.
27 gr. varmt är för mycket, men jag tror att det blir livat till kvällen istället.
Ha en trevlig helg
Ewa (Putte hälsar till Stella).

Anonym sa...

Hejsan,
Braveheart kom hem till mig nere i Malmö, och heter nu Vito. Han är heller inte rumsren... går lite från och till med det, heh. Han har även lite problem med att vara ensam, men vi arbetar på det också. Han är dock duktig på att sitta på kommando åtminstonde, så lite kan han.
mvh
Emelie och Vito

Unknown sa...

Hej! Så kul att ni hör av er, jättespännade att få reda på vart syskonen tagit vägen och hur deras liv ser ut nu! Om ni har lust att skicka ett foto eller så till min mailadress så lägger jag ut dem, valpar växer verkligen sanslöst fort!