torsdag 8 augusti 2013

Om Nemi hade formgivit en kylskåpsmagnet

hade den kunnat se ut så här, tänkte jag när jag hittade den här för några dagar sedan. Därför köpte jag den.



Till saken hör att jag var rätt besviken på Nemis utseende i början, men nu tycker jag att hon är perfekt som hon är.



11 kommentarer:

Unknown sa...

"Hur du än väljer kommer du vid första bästa valpträff tycka att du hade tur som valde så rätt och så riktigt. Det är sällan man ångrar sig efter en tid, man växer ihop med sin hund och den blir mer och mer den absolut bästa, även om man kan se att de andra i kullen är väl så fina. Min är bäst ändå!"
Sagt av Ingrid Tapper

Eva sa...

Håller helt med ovanstående!
Jag får läsa ikapp här och där nu, efter en massa datortrassel (som föhoppningsvis är lver...) så hittills vill jag också säga
GRATTIS till fina framgångar!
och
Du är supersöt med rulltunga gumman! Men jag hoppas den inte ställer till det för dig.
Hemliga leken ska jag kika på nu. Återkommer!

HumleSpunk sa...

Haha, världsbäst kylskåpsmagnet ;)

...och själv skulle jag aaaldrig kunna tänka mig en hund med blå ögon. Men vad hämtade jag upp idag? Den vackraste, häftigaste lilla valpen man kan tänka sig - med TVÅ blå ögon <3

Olga da Polga sa...

hihii toppenmagnet!!

Lyckopiller sa...

Så jättesöt!
Vi kommer att kunna vara i stugan även på vintern så fort isen har lagt sig så vi kommer ut med skotern.

Anonym sa...

Vad hade du tänkt - hon är ju jätte vacker!

camilla sa...

fin

Maud Ayas och Shantis matte sa...

När jag skulle skaffa nr 2 ville jag gärna ha en svart valp. Tiken fick 3 tikvalpar: 2 röda och 1 black and tan, som uppfödaren ville behålla. Alltså fick jag välja en röd, jag som hade längtat efter en svart. Så jag ställde in mig på att få en röd valp. Tik nr 3 visade sig vara en sobel med myckey svart teckning. Då fick jag köpa den. Nu håller hon på att ändra färg igen, men nu har inte utseendet någon som helst betydelse längre och borde inte haft det från början heller. Från dag ett började vår anknytning och ingen kan mäta sig med Shanti.

Maud Ayas och Shantis matte sa...

Tycker att Nemi och Zelda kompletterar varandra bra. Det är väl roligt att de är så olika. Var och en vacker på sitt sätt. Sen sätter du också din prägel på dem genom frisyrer och andra tillbehör.

Bingolotti sa...

En sådan sak borde vi också ha ho oss. Själv har jag alltid haft en svaghet för prickiga CC´s men det blev en nakenfis som "bara" var pricking på bröstet och nosen. Nu är jag helnöjd med Bingo, även om jag såklart fortsatt beundrar prickiga CC´s på avstånd. I Bingos kull var han förresten den som var den fula ankungen i jämförelse med sin kullbror som uppfödaren skulle behålla, och så visade det sig att det blev Bingo som blev snyggast:-)

Unknown sa...

Tack för era roliga och läsvärda kommentarer!