onsdag 7 augusti 2013

Hemliga leken.

Jag har länge försökt, utan framgång, att filma damerna när de leker. Så snart jag fått fram kameran eller mobilen och fått igång videoinställningen så har de slutat.
Men igår lyckades det, så nu kan ni se hur de busar runt.


7 kommentarer:

desperat hemmafru sa...

Vad kul att se! Precis sådär höll Sid och Connor på hela dagen igår. Fast lite mer högljutt. :-)

Bingolotti sa...

Härligt att se ömsesidig lek!

Ewa Ivarsson sa...

Så underbart att se, det är bl.a. därför vi hoppas på en lillebror till vår Maurice... sådant här kan jag titta på i timmar.. och i mitt fall som har collie har de ett oerhört speciellt sätt att leka.. med fintar/hasbitning och "käftning" som är såååå roligt att se!

Unknown sa...

Jo, jag visste inte tidigare att hundar har så olika lekstilar, och att det därför gäller att hitta ngn att leka med som gillar samma sorts lek. Ytterligare ett skäl att ha två, Zelda leker egentligen bara med Nemi och griffongen Bronco, så om vi inte hade haft Nemi härhemma hade det inte blivit många lekstunder per månad...

Lena sa...

Så roligt att se- för mig är det ren glädje att se två kompishundar leka/förstå varann .. Allt det man själv försöker få till :)

Maud Ayas och Shantis matte sa...

Visst var det en av anledningarna till att jag skaffade Shanti. Aya leker gärna men bara med ett fåtal kompisar. Aya och Shanti leker något varje dag. Aya har hela tiden varit hänsynsfull mot din lillasyster. Nu börjar de bli mer jämbördiga. Det ser ut som om de verkligen har glädje av varandra.

Eva sa...

Underbart!
Och tänk så praktiskt att vara så liten att man kan busa runt i en mjuk säng ;D