söndag 9 juni 2013

Och äntligen kan vi träna ute...


Det är kollossalt nyttigt att se sig själv in action. Att det ska vara så svårt att räta upp sig och våga släppa hunden med blicken ... Här tränar Zelda och jag i alla fall övergångar mellan fotgående till vänster och till höger, enklaste möjliga sort ... fast jag planerar att byta till en variant som ser roligare ut och där Zelda inte behöver gå mellan mina ben - snubbelrisken är hög om man inte tittar på hunden, och titta på hunden ska man som sagt helst inte göra.

6 kommentarer:

Britt Marie o Rudi sa...

Snyggt! Inom rallyn har vi tre olika sidbytesmoment, byte framför, bakom, båda åt höger och båda åt vänster, samtliga byten sker i rörelse och med flyt. Du kanske ska kolla in om någon av dem skulle passa!

Unknown sa...

Till Britt Marie: vågar man hoppas på en liten demonstrationsfilm???

Arlo sa...

Glömde två: Mot varandra och från varandra :-)
Film...hmmm...

Unknown sa...

I rörelse och med fly låter som det vi försöker uppnå... Kanske en liten pedagogisk serie - Mästarens tips?

Anonym sa...

En hilsen fra en leser i Kristiansand, Norge. Har stor glede av å følge bloggen & å lese dine bøker om KBT og Mindfulness. Jeg jobber med Veiledningspedagogikk på Universitetet og praktiserer Mindfulness. Har mistet min kjære hund for noen måneder siden, og er i en prosess i forhold til å få en ny liten hund eller ikke. Takk for en inspirerende blogg.

Unknown sa...

Hej Anonym!
Alltid lila kul när bloggläsare hör av sig ... Jag tycker att vi hedrar den hunden vi har förlorat genom att skaffa en ny - vilken spännande och rolig tid för dig nu att se vem du kommer att tillbringa de närmaste tio åren med ...