söndag 21 mars 2010

Gå ut!



Såhär entusiastisk var Zelda igår morse när jag berättade att vi skulle gå ut en gång till på morgonen. Hon tryckte ner huvudet mot kudden:
"Nu? Säg att du skämtar..."
Men nej, jag skämtade inte, vi skulle ut en sväng tillsammans med Denise o Misty. Vi hoppas att hundarna ska komma överens så att Zelda kan vara hos Denise ibland även när Misty är hemma. Som synes gick det riktigt bra.

12 kommentarer:

ej hundägare sa...

Zelda, jag VET hur du kände där på soffan ;)

Lyckopiller sa...

ha,ha..jag känner igen det där..;).varför gå ut när man kan ligga inne framför brasan?

Denise Hundkonsult sa...

Oh vilket fint foto det blev! Kan du inte skicka det via epost till mig, skulle vilja använda det på min hemsida! Kram!

Denise Hundkonsult sa...

Åh vilket fint foto! Kan du inte mejla mig det, skulle vilja ha det! Ja, Misty och Zelda kommer bli bra kompisar, det är jag säker på! Kram!

Britt Marie sa...

Tänkså olika de är! Rudi skulle se det som ett hårt straff om han tvingads ligga i soffan när det finns möjlighet till milslånga promenader!

Denise Hundkonsult sa...

Instämmer med Britt Marie! Misty skulle aldrig tacka nej till prommis, men det är ju å andra sidan det som gör hundar så spännande och intressanta - alla har en egen personlighet och egen vilja! Om jag kunde ta egenskapen av mys från Zelda och egenskapen av den fartfyllda Misty och göra en ny hund skulle jag aldrig tveka (snacka om den ultimata hunden, då min hund inte alls gillar att mysas och bli klappad) :D Sorry för dubbla kommentarer förut, fick ett felmeddelande!

Unknown sa...

Jag har aldrig heller haft en hund som inte tyckte att "Gå ut" var bland det bästa man kunde höra - mina tidigare hundar har kastat sig mot ytterdörren med viftande svansar och förväntansfylld blick - jag blev mycket överraskad över att inte alla hundar tycker om att gå ut!

Britt Marie sa...

Eftersom jag nyligen "tämjt" ihop min Rudi med hans ärkefiende, en 7-årig labbehane, och nu kan se hur otroligt bra kompisar de blivit (se bla min blogg idag), så vill jag bara önska lycka till med Zeldas och Mistys framtida kompissskap!

Becca & Olga sa...

Olga är inte häller så sugen på att gå ut i snöslasket nu. Kallt och blött. Men nu smälter det iaf och snart torkar det förhoppningsvis upp! :)

desperat hemmafru sa...

Var glad att hon ligger på kudden och ser lite "slö" ut. Buzz gömmer sig under köksbordet (i princip)varenda gång vi ska ut! Det är faktiskt inte särskilt roligt kn jag säga. Men när vi väl är ute är det sällan han klagar på vädret. Konstigt. Och långa promenader älskar han!

Unknown sa...

Jag känner en italiensk vinthund som kryper in under soffan dit husse inte når. Han behöver ibland lockas fram med en köttbulle så att husse kan haffa honom och ta med honom ut...

desperat hemmafru sa...

Så nu är det alltså utrett!;-) Det FINNS hundar som inte vill gå ut. Troligtvis är det de tunnpälsade eller nakna som är minst benägna kan man tänka? Fast då faller ju Zelda utanför typfallet förstås.