måndag 13 maj 2013

Märsta 12/5.

Det blev nästan Kinesträff igår :-)



Här ser ni från vänster till höger Suanhos Zahadolzha, Spirit of Mantra's Tokiga Loke, Nemi och Zelda och sedan Spirit of Mantra's Rigmor och Spirit of Mantra's Godis E Gott. (Är inte riktigt säker på att det blev rätt ordning på de två sista). Saknas: Spirit of Mantra's Inkognito (Inka) som tog uppflyttningspoäng i freestyle klass 1 på andra försöket - vi grattar!
Tyvärr vill Nemi fortfarande inte riktigt vara med. Denna pigga, fartfyllda lilla hund sjunker ihop, blir tveksam/olustig, ja jag vet inte vad. Det är ett mysterium. Vi fick visserligen litet bättre poäng än i förrgår, men hon är störd av något, och jag vet inte vad det är.
Hursomhelst fotade Ina Kolmodin (tack för att jag får lägga upp bilderna). Hennes kommentar: "Åsa jobbade på i sitt anletes svett, Nemi tog det lugnare" :-)




Och stackars Zelda trampade jag på i början av freestyleprogrammet, mirakulöst nog hämtade hon sig och vi kunde köra vidare, men det blev förstås litet sämre poäng än i förrgår. Vi kom trea i HTM, men utan uppflytt, hon var fortfarande osäker på om hon vågade gå nära mina fötter...
Jaja.
Nästa försök blir i Skarpnäck om ungefär 3 veckor, får klura ännu mer på våra startrutiner...

6 kommentarer:

Jeanett Lemmeke sa...

Duktiga ni är! Kul att se :-)

Eva sa...

Jag tycker allt att ni kommit bra långt!
Men tänk vad man kan få klura på vad som rör sig i de där skallarna! Hoppas att du kan få en AHA-upplevelse.
Skarpnäck? Ganska nära här! Du skriver mer om det hoppas jag, vore kul att se er!

eva s sa...

jättekul o få se bilder. De kanske vänjer sig ju mer tävlingar du är på?! Lycka till framöver :)

Erika, matte till Dolly och Loke sa...

Jag tror du fick alla namn rätt :-) Var verkligen kul att ses och få dig och dina härliga hundar im action! Ni är superduktiga! :-)
Jag råkade såklart få med din penna, hoppas att du inte saknade den allt för mycket. :-P

Sara sa...

Intressant det där med Nemi. Det kan inte vara så att du blir en gnutta nervös och att det påverkar henne? Hursomhelst blir det spännande att fortsätta följa henne och se om det blir någon vändning. De verkar ju ha rätt tydliga personligheter och egenskaper, dessa kineser. De låter så charmiga! Älskar att läsa om hur Zelda långsamt blommar och vågar ta för sig mer. Så fint att de har hamnat hos dig som tycks vara duktig på att acceptera det särskilda hos hundarna. Det är verkligen något jag jobbar på!

Bingolotti sa...

Bra jobbat i vårvärmen! Tycker det ser ut som om även Nemi jobbar på ordentligt:-). Kul att se att det var fler kineser där.