onsdag 22 maj 2013

Bästa tänkbara kompromiss:

Han ville ha en Jack Russell.
Hon ville inte ha en Jack Russel på grund av deras terriertemperament. Hon tänkte att en Chihuahua skulle passa perfekt.
Han var inte intresserad av en chihuahua.
Det blev ingen hund.

Sedan hittade de Stella:

Stella är en korsning mellan Jack Russell och Chihuahua, och enligt husse o matte har hon fått det bästa av båda.
Hon var med på bokbytardagen i Arboga som jag deltog i förra veckan, och uppförde sig sådär härligt frimodigt, följsamt, självständigt och trevligt som vi alla hoppas att våra hundar ska göra.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Annorlunda blandras

Sara sa...

Sådär tänkte jag också en gång i tiden när jag skaffade min Texas. Vissa får det bästa av båda världar och vissa får lite mer av det sämsta :) Charmiga brukar de dock bli, allihopa.

desperat hemmafru sa...

Kul när det blir rätt! Jag tror att med lite tur har Sid också fått det bästa av två världar. Han måste bara mogna lite först... ;-) Nä, men skämt åsido, han är tuffare än Buzz, mer fartig, inte lika försiktig men samtidigt en riktig myskille som gillar att gosa. Jag ser en del kinesiskt i honom, men tror att mexikanen i honom dominerar. Min hundtränare säger att han på många sätt är terrierlik. Och jag som aldrig velat ha en terrier. Fram till nu då. :-) (Skrivet efter en första lyckad hundskolelektion idag.)

Martin sa...

Sicken bra kompromiss :)