torsdag 30 maj 2013

Vem där?

Ibland flyttar någon av hundarna på sig under natten samtidigt som jag sover mindre djupt. Jag märker att någon lägger sig i knävecket.
Vem?
Den ena landar mjukt som en fjäder, knappt märkbart. Den andra verkar ta spjärn mot universum och trycka sig nedåt, hårt.
Vem som är vem?
Zelda som väger 7, 5 kilo rör sig som en balettdansös, Nemi som väger 3,5 landar som en sumobrottare.

6 kommentarer:

Unknown sa...

Va!?! Har hundarna numera tillstånd att ligga i sängen?

Unknown sa...

Japp. Eller på sängen om vi ska vara exakta... Ibland behöver lagar skrivas om...

Unknown sa...

😃😊

Olga da Polga sa...

hihi jag har också ett antal i sängen och vem det är som ligger var - i knävecket, armvecket, vid magen, nacken och fötterna - är ett mycket bra sätt att öva mindfulness på. När jag blundar och bara känner efter på vilket sätt de "landar", hur pälsen känns mot min hud och liknande. Det är mitt bästa sätt att försöka somna på :-)

desperat hemmafru sa...

Jag har också skrivit om reglerna. Fast ibland saknar jag min egen säng måste jag erkänna. Buzz somnar gärna i sängen om han får. Blir det för "stökigt" lämnar han sängen och lägger sig i korgen någon gång på småtimmarna. Sid vill helst ligga under täcket, mellan benen´, eller i armhålan. Han är väldig försiktig, men bestämd med vad han vill.

Anonym sa...

Puffen sover också i knävecken, katten bredvid kudden. Så mysigt när man sträcker ut handen. Sedan kan man gott sova vidare.