måndag 31 december 2012

Rent slut på året!

Många hundar är "självrengörande", deras funktionella päls stöter bort smuts. Matte/husse badar hunden någon gång om året, allt är som det ska vara.
Andra hundar har päls som en mirakeltrasa. En nerklippt kines drar smutsen till sig och behöver täta bad för att hålla sig så fräsch att man vill umgås med den på nära håll.
Men här på landet verkar det inte finnas någon smuts, i alla fall inte av samma sort som i staden. Här kommer hundarna in med rosa trampdynor efter promenaden, och inte är de smutsiga någon annanstans heller.
Så skulle man ha det jämt.
Och så önskar vi ett ett Gott Slut, det är så roligt att ni kommer och hälsar på!

14 kommentarer:

HumleSpunk sa...

Gott slut och Gott nytt på dig och hundarna också :)

Britta sa...

Gott Nytt År oh tack för alla trevliga lässtunder du bjudit på!

eva s sa...

Det var skönt när det var lite minus och snön. Rena hundar hade jag då. Gott nytt år och tack för det jag fått läsa!!!

Ewa Ivarsson sa...

Gott slut och Gott Nytt År Åsa önskar vi dig och de dina från ett soligt Tyresö! Tack för all inspiration och roliga berättelser om töserna!
Maurice skickar en nospuss!

Lena Stenvall sa...

Gott Nytt År till dig och dina fina hundar! Tack för allt trevligt du bjuder på i bloggen!

sofia sa...

Jo på vintern när det är snö eller iallafall minusgrader håller sig hundarna rena på landet. Annat är det vår och höst när grusvägarna förvandlas till lervälling och kobajs sprids på åkrarna. Då önskar jag ibland att vi bodde i stan...

Asta och Iris sa...

Astas päls är som svinto:-) Allt ramlar av! Men så trimmr jag ju en del förstås så att det alltid är ett nytt lager päls på väg:-) Gott nytt år!

Charlotte Z sa...

Även min nakna Bingo behöver badas ofta (just nu 2 ggr i veckan) o i dagens slaskväder blir det att duscha av tassarna efter varje promenad för att slippa en egen grusväg inomhus.

Gott slut o ser fram emot att följa dig o hundarna på bloggen nästa år!

Brity Marie o Rudi sa...

Gott nytt år önskar Rudi och jag er alla tre! Rudi tillhör de där självrengörande hundarna. Två bad om året får han vare sig han behöver eller ej :-) Sedan snön kom för en månad sen luktar han så gott och friskt av alla snörull han ägnar sig åt! Hoppas tolvslaget blir fridfullt där ni befinner er.

Anonym sa...

Gott nytt ar och tack for all rolig och inspirerande lasning under aret.

Anonym sa...

onskar Maud och Aya

Anna Stigsdotter sa...

Gott Nytt År från Chali och mig!

Gunilla sa...

hej
Tack för 2012!
Gott Nytt År!

Eva O MIlo sa...

God fortsättning på 2013. Milo är en riktig mirakeltrasa. Igår vart det powerwalk med vikter för lill killen , massa snöklumpar på benen på väg till dagiset.=) Idag var det bättre =)