måndag 17 december 2012

Och en till dag i Älvsjö...

Jag borde bara skriva just nu, men jag kunde inte låta bli att ta en sväng förbi Älsvsjö även igår...  

Några av dagens händelser:

Vinst igen i dagens freestyle! Linnéa Vejde och Zolo (bild nedan, från http://www.australianshepherdklubben.nu) kom etta med sitt underbara program, men blev ändå passerade med liten marginal av finska Sini Eriksson med sheltien Sonic eftersom slutresultatet baserades på båda dagarnas poäng. 


Jättegrattis till båda, och även till Michaela Neiglick och Rut som kom på en sammanlagd tredje plats! 




Här en peruansk nakenhund, spännande ras!



Vi träffade Bingo (tv) som ni har stött på tidigare här i bloggen. Han och även jag hälsade på denna extremt söta lilla tik som heter Ridgecrests Princess Priceless.



Och här! Ett badkar så att man kan bada sin lilla hund utan att vika sig dubbel! Hade varit mycket praktiskt ifall jag hade haft plats...


Och så hälsade vi på i rasmontern. Där stod Agnes Thorlaksdottir och Johanna Kilponen för ögonblicket, skrev tyvärr inte upp vilka de sällskapliga hundarna var. Ser ni att de har satt upp ett foto av Zelda för att visa att kineser passar fint för freestyle!

Och till sist: jag håller på att bygga upp en kineskorsningssamling. Senaste tillskottet är Sookie, 9 månader. Pappa chihuahua/kines, mamma schipperke/chihuahua. Pytteliten och enligt matten mycket trevlig.




5 kommentarer:

Charlotte Z sa...

Jag (o säkert även Bingo) stod just igår i montern o beundrade fotot på Zelda o dig. Var mkt bra att peka på fotot som bevis på CC-rasens mångsidighet:-). Bingo fick vara bevis på frågor om naken CC som med rätt kläder o insmorda tassar, klarar o gillar långa snöpromenader.

Lyckopiller sa...

Ljuvlig liten kineskorsning!

Anonym sa...

Hej!

Va söt bilden blev, men hon heter Sookie :-)

Mvh/Marie (matte till lilla kinesblandningen

Unknown sa...

Till Marie: sorry! Fixat!

fianathome sa...

Jag gillar din samling.
Skulle gärna vilja "hitta" liknande som Sookie men hittills bara stött på oseriösa säljare :/