torsdag 26 juli 2012

Och mer freestyle...

Här är slutet av Zeldas program. Där hon springer runt mina ben i början ska hon egentligen springa runt blomman, på avstånd. Och så avslutar hon med snurr, snurr, ligg. Som ni vet ska det vara snurr, snurr, buga. Vi har gjort det 100 ggr tidigare.
Varför???
Och så släpper jag iväg henne ändå, fast det inte riktigt känns som det ska.
Varför???
Men supernyttigt att kunna se hur programmet ser ut, på det här klippet är det mycket som går fel, och då är vi ändå hemma och hon jobbar för sin frukost...



Om det fanns en agilityklass där man hade en viss tid på sig (tidsfel om man drog över) att hoppa så många hinder man ville, i den ordning man själv valde, och om olika svåra hinder och övergångar gav olika poäng så skulle upplevelsen kanske bli som att köra freestyle?

7 kommentarer:

Ewa Ivarsson sa...

Förutom att jag tycker du är så skicklig i att lära ut detta till denna fina hund så observerar jag en sak här.. hon viftar på svansen mest hela tiden och DET tycker jag är härligt att se.. då är hon glad i detta och dig! Toppenfint program tänk ióm jag fick Maurice, 28 kilo collie att lägga sig på min rygg... wow! Bra jobbat töser!

Britt Marie o Rudi sa...

Härligt att se Zeldas iver! Vi har börjat köra improviserad freestyle en stund varje kväll nu, och eftersom vi inte har något program att följa så blir det rätt varje gång :-)

Anonym sa...

Det var min tanke också, den glada svansen. Det jag ser med mitt otränade öga, är en glad hund och en matte som har tränat sin hund bra. Kul att se er

eva s sa...

jätteroligt att se Zelda, så glad och vad hon kan mycket. jag gillar din ide om agilityn. för då skulle jag kunna ta det lugnt, jag blir så flåsig ibland när jag ska springa, förstår inte varför :)

Anonym sa...

Oj, ni är så väldigt duktiga båda två! Härligt att se.

Maud Ayas och Shantis matte sa...

Roligt att se med vilken fart och glädje Zelda utför sitt uppträdande.

pennys matte sa...

otroligt elegant!!!! Och det är hunden som jobbar och inte Du så mycket. Fint.