torsdag 19 juli 2012

Häpnadsväckande men tydligen sant...

Det visar sig att det finns en officiell lista över årets freestyleresultat för tävlande i klass tre. Där räknas de fyra bästa resultaten - och vet ni vad? Trots att Zelda och jag inte har satt vårt program en enda gång (gjort allt som ingår, när det ska göras) ligger vi på elfte plats!!!
Vi kan bli så mycket bättre, det är ju hur uppmuntrande som helst!
Foto Micaela Malmi, EpicPhotoJournalism.com

12 kommentarer:

HumleSpunk sa...

Det du - grattis! Tuffhetspoäng på det :)

Anna Bilbo - Gimli sa...

Härligt :)) Jobbigt om man vore på 11plats och det har gått jätte jätte bra, så kul nu får ni fortsätta sikta på toppen :)

Katarina sa...

Vad kul! Grattis!

Ewa Ivarsson sa...

ja då finns det bara en väg... framåt! Grattis!

20tassar sa...

Härligt! tycker det är så roligt när kineserna får visa "framtassarna" i annat än utställningsringarna och visar att kineser faktiskt KAN. Jag har ju b.la. tränat lite lydnad med mina & även viltspår och har flera ggr fått höra att jag har "fel hundras". Men det sporrar mig lite extra att visa att kinesen inte bara är "skapt" för att vara en vacker inomhushund som bara springer vänstervarv när den får komma ut på aktiviteter, som många tyvärr verkar tro...

Unknown sa...

I freestyle finns lyckligtvis inga "fel" hundraser, hundarna kan vara stora eller små, vi har duktiga mopsar, doberman, taxar, dansk-svenska gårdshundar, jaktlabradorer, bordercolpies förstås, dvärgpinscher... ja listan kan göras lång. Det roliga är att en del av utmaningen är att skapa rätt program för den hund man har. Jag tycker att kineser är underbara freestylehundar eftersom de är tillräckligt stora för att synas ordentligt, men tillräckligt små för att kunna göra en massa kul trick som man inte kan göra medstörre hundar... och så är de viga, smidiga, välbyggda... : -)

eva s sa...

kul o se, massa olika raser i resultatlistan.

Asta och Iris sa...

Mycket bra jobbat, vi är imponerade!

Olga da Polga sa...

men åh vilken rolig överraskning! Jag kan tänka mig du nu blir ännu mer inspirerad :-) Grattis!

Britt Marie o Rudi sa...

Grattis! Välförtjänt och rolig överraskning!

Karin sa...

Va skoj!!! Alla raser är det som är så härligt med freestyle och stämningen på tävlingar. Älskar den sporten! Och träningen och samarbetet med mina hundar!!!

Pennys matte sa...

Undeerbar bild av Zelda och magnolior