onsdag 25 juli 2012

Och valpar igen!

Idag blir det inga priser till den som ser att detta är Bostonterriervalpar. Igår var vi och förundrades över Karins 8 (!) småttingar, undrar om valptittning kunde lanseras som depressionsförebyggande behandling... (Är man redan deprimerad ska man kanske avstå - då skulle man nog bara bli ledsen för att man inte hade en, eller två, eller tre...)


Har ni sett så smart: valparna har en bur som de kan gå in och lägga sig i - de får dels grunden till burträning, dels till att vara rumsrena - de gick ut ur buren för att kissa.


Och en somnade i mitt knä...


Puss på dig - de var glada, sociala och hade en häpnadsväckande styrka i käkarna redan...
Ni kan se mer av de små underverken här.

9 kommentarer:

Puppans matte sa...

Du är modig som vågar hälsa på så mycket söta små valpar, en vacker dag får du kanske med dig en hem!!

Olga da Polga sa...

åh bedårande ♥ ja det är nog lite smart att låta valparna sova i en öppen bur på det där viset, så gjorde jag med mina också och det har fungerat alldeles utmärkt :-)

så roligt att kunna få träffa så många olika valpar!

Karin sa...

Ja tack själv för besöket! Det var så roligt att få prata lite valp och freestyle! Kollar på ditt förra inlägg och undrar var du köpt den snygga kroken? Vi hörs och ses snart!

Unknown sa...

Till Karin: i en turitstbutik på Västerlånggatan i Gamla Stan, minns inte vad den hette men krokarna (det fanns med katter och älgar osv) hängde utanför. Den ligger på vänster sida om man går mot Söder, ungefär mitt på.

Elisabeth sa...

Å så fina, älskar bostonterrier (också)

Katarina sa...

Så söta!

Britt Marie o Rudi sa...

Att det var Bostonterrier hade jag inga problem med att se...men att de var så gudomligt söta hade jag ingen aaaaning om!

Pennys matte sa...

Tack - jag bara njöt av varenda sekund av att se och höra dessa förtjusande små liv och samspelet men den duktiga mamman. Tur att jag inte var där .....

http://bertil-tibetansk-spaniel.bloggplatsen.se/ sa...

god morgon
tack för dagens första skratt...vilken härlig min du har när du myser med valparna :)