lördag 30 juni 2012

Tack för den här tiden!

Nästan varje förmiddag har jag suttit och skrivit med hundarna på café Pärlan i den alldeles speciella stämning som Hanah och Roz skapade där. Men igår var sista dagen, cafeet har nu fått en ny ägare... så vi fick säga tack och lycka till, hundarna fick varsin avskedspresent - massor av bautagott hundgodis fint inslaget.
Vi är många som kommer att sakna er. Framöver kan ni tänka på att det var många som fick mycket mycket mer än goda luncher och gott kaffe hos er! Ni kommer säkert att fortsätta sprida god stämning där ni drar fram - hurra för er!

Tack Hanah (th) och Roz (tv)

5 kommentarer:

Maud Ayas och Shantis matte sa...

Oj, vad sorgligt. Har också ätit caféts underbara mat. Hoppas att den nya ägarna är lika hundvänliga.

Olga da Polga sa...

åh vilken pärla av guld det måste varit att få tillbringa förmiddagarna där!

Hanah sa...

Det har vart en ära för oss att ha fått lära känna dig och tjejerna. Ni va våra absoluta favoriter och helt enkelt bäst på alla sätt. Vi får bestämma träff på Pärlan sen efter sommaren :-) Många kramar från Hanah och Roz på Pärlan <3

Pennys matte sa...

Så synd - vi som just upptäckt Pärlan och generositeten. Lycka till i fortsättningen Ni tjejer. Hoppas de nya ägarna är lika hundvänliga som Ni.

Hanah på Pärlan sa...

Tack så mkt! Tyvärr så är dom nya ägarna inte lika hundvänliga:-( Ni kan ju alltid försöka gå dit och se om det e ok... Tack för era fina ord