onsdag 20 juni 2012

Blåsig lunch

Igår åkte vi ut till Grinda - det visade sig att hundar inte var välkomna ens på restaurangens uteservering. Så här sitter jag och hundarna på ena sidan om glasväggen in till restaurangen, på andra sidan sitter kompisarna jag var ute med. De turades om att komma och hålla mig sällskap i blåsten...

10 kommentarer:

Maud Ayas och Shantis matte sa...

Usch, vad trist. På Grinda borde väl både folk och hundar få plats.

desperat hemmafru sa...

Sååå trist! Här är det ganska vanligt med hundar på restauranger. Det är typ McDonalds och sådana ställen som man INTE får ta med sig dem på. Utomhus borde det ju knappast vara några problem tycker man? Och inte funkar det att miljöträna ett par kineser att stanna själva i blåsten heller. Vilken syn - du bakom glaset i skydd av vinden och de på den andra... ;-) Buzz hade blivit totalförtvivlad!

Unknown sa...

Jo, det var rätt komiskt... och nej, inte binder man en kines i blåsten och kylan medan man själv sitter inne och äter. De låg i mitt knä, under en filt, som synes.

Pennys matte sa...

Vilken snål inställning! Bild och text borde spridas.

Britt Marie o Rudi sa...

Tyvärr väldigt vanligt förekommande! Under våra semesterresor har det hänt många gånger att vi blivit nekade tillträde till uteserveringar om Rudi är med. Men det finns ju också ställen där det är OK just utomhus. Att vara hund under ett sådant bord dit det smugglas den ena smakbiten godare än det andra är en fröjd , enligt Rudi!

Asta och Iris sa...

Löjligt av Grinda.Du lär väl inte vara den enda hundägaren som tar med sin hund ut i skärgården:-)

Anonym sa...

I ullared erbjöd servetrisen tom vatten till mina hundar.

Anonym sa...

Håller med, snålt av Grinda restaurangen, men då vet vi andra - dit ska vi inte åka. Tack Åsa. Tråkigt för er i blåsten dock

Jeanette sa...

Mkt dåligt av alla företag/restauranger som inte tillåter hundar i utemiljö... Att det finns allergiker köper jag utan problem, att det finns hundrädda också... Men att inte få ha fyrfota familjemedlem med på en uteservering!!?
Stor kram till dig som väljer vovvarna före dig själv:)

Mia sa...

Glädjer mig åt dina inlägg där jag ofta kan läsa att hundarna faktiskt är välkomna! Vi åker till Stockholm ett par dagar nästa vecka och eftersom vi har svårt att få hundvakt så följer våra båda kineser med. Blev lite ledsen när jag upptäckte att hundarna inte är välkomna till t ex Skansen :( Skulle bli jätteglad för tips om aktiviteter, restauranger mm som välkomnar två vuxna, 13-årig dotter och två trevliga kineser.