fredag 22 januari 2010

Fredag med Oliver...





Idag har vi haft besök av Oliver under hela eftermiddagen. Jag misstänker att han tror att det är Zelda som bestämmer här hos oss - det är i alla fall hon som har kört med honom och förklarat vad han får och inte får göra. Hon har inga som helst problem med att sätta honom på plats, visar det sig, han ger sig omedelbart när hon fräser ifrån (utan att ens vara i närheten).
I bild: Oliver vänder i hallen, Zelda kollar om han har ätit upp sin mat (det hade han), och till sist: Zelda har tagit över hans bädd, och han vet inte riktigt hur han ska förhålla sig till det.

5 kommentarer:

Ludde sa...

Åh, tack för komplimangen! Du ser inte så pjåkig ut själv, även om du verkar få plats i Olivers matskål. Måste vara skönt att vara en pälsklädd nakenhund en sån här vinter... Kramis, Ludde

Arlo sa...

Jag tycker att din polare Oliver ser ut att vara gjord av svart siden, han glänser så! Och du är den fluffigaste lilla prinsessa jag någonsin sett. Vänskap går över alla gränser, eller hur? Tycker att ni är ett alldeles underbart par!
Bus-kram från mig!

Unknown sa...

Oliver ser inte bara ut som siden, han känns så också... Och idag lördag har han varit trött efter sin ansträngande gårdag...

Unknown sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Unknown sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.