söndag 3 januari 2010

Blodtörstig stridspudel...


I kväll passerade vi ett gäng ungdomar som rökte, knuffades och hade ljudet på hög volym. Zelda tittade litet tveksamt på dem, och markerade sedan med ett rätt beskedligt: "Voff?".
Då ropade en av flickorna, högt: "AKTA ER! EN BLODTÖRSTIG STRIDSPUDEL!"

Och ytterligare ett skratt förlängde mitt liv... Tack Zelda.

6 kommentarer:

desperat hemmafru sa...

Hi, hi. Jag uppskattar sådana skratt och folk som kan ta kommentaren på rätt sätt. Buzz charmade våra lördagsgäster genom att visa sin allra bästa sida. Han avslutade kvällen man att sitta och luta/trycka sig emot mig med en kärvänlig uppsyn. Kändes väldigt bra. :-)

Larsson sa...

Hej!
Har just läst ut din bok om Zelda och jag måste bara få säga att det var nog den bästa "hundbok" jag läst (och jag har läst mååånga!) på väldigt länge.

Uppfriskande, kul och med, för mig, viss ny och intressant fakta.

Önskar dig & Zelda lycka till på era fortsatta äventyr!

Unknown sa...

Tusen tack! Så roligt att höra!

Lyckopiller sa...

"Smile".Tänk vad många härliga situationer man skulle missa om man inte hade hund. Och vad många människor man aldrig skulle ha pratat med...

Anonym sa...

Tack för en annorlunda och personlig hundbok!Sträckläste den med stort intresse och förtjusning och njöt av bilderna.Det var så lärorikt med dina utflykter i hundarnas biologi och historia. Jag uppskattade också alla boktips på slutet.En invändning har jag dock, en liten språklig sådan: på s. 187 skriver du om oskäliga och osjäliga djur, men det ska faktiskat var med sk, eftersom ordet kommer från ett fornsvenskt ord, som betyder oförnuftig...
Tack igen och många fina stunder med Zelda, önskar Gunilla G.

Unknown sa...

Till Gunilla! Alltid lär man sig något av att skriva - och jag har nu lärt mig att jag haft en felaktig uppfattning om skillnaden mellan oskälig och osjälig... (En annan läsare skickade ett utdrag ur Svenska Akademiens Ordbok, så nu vet jag bättre...) :-)