måndag 25 januari 2010

Fantasi!


Den här frolic- och ostbusken finns utanför Julita. Jag hittade den på Rudis blogg (bmwsfotoblogg.blogspot.com), och Rudi hittade den på sin promenad. Tala om att ha fantasi så att hundens promenader blir roligare!
Här inne i Stockholm behöver jag inte hänga Frolic i buskarna - andra lägger ut korv, pommes frites, halvätna mackor med mera på nya och spännande ställen så gott som dagligen...
I bild: Rudi, buske, ost och Frolic....

5 kommentarer:

Arlo sa...

Kul att jag och min fina godisbuske hamnade på din blogg, Zelda! Jag kontrar med en bild av dig på min blogg idag. Jämför med fotot av dig i Muttlokks. Visst är det bra?
Ostdoftande små pussar i din lena päls från mig!

Koola Viola sa...

Nu har jag läst färdigt din bok om Zelda - en annorlunda och tänkvärd "hundbok". Och jag har smålett igenkännande både här och där. När du beskrev hur Zelda hanterade grisörat så skrattade jag, för precis så gör Hailey (min hund) också.

I din bloggprofil så har du skrivit "Stella" - funderade du på att kalla Zelda för det innan du bestämde dig för Zelda? Eller är det någon annan?

Kul att ha hittat hit, kommer kika tillbaka.

Och ett stort grattis till bok-framgången, bra skrivet!

Unknown sa...

Tack! Och javisst - först hette hon Bella (hos uppfödaren), jag bytte till Stella, men så kändes det litet tamt. Sedan kom jag på Zelda som visserligen är ett rätt vanligt hundnamn, men ett som jag tycker passar bra...
Välommen tillbax!

Denise Hundkonsult sa...

Det finns en farbror som går i Hagaparken som gör frolicbuskar - han är tokig i hund men orkar inte själv med jobbet. Han pryder buskar till höger oh vänster där i parken!

Anonym sa...

Smart med frolicbuske! Det ska jag testa på min lille huligan snart.