söndag 24 januari 2010

En till bild...


Och ja, det känns litet fånigt, folk pekar och skrattar, men det kan jag leva med.

4 kommentarer:

Arlo sa...

Åh, jag kan inte komma på vem du påminner om på den här bilden. Det är någon figur i en barnbok...åhhh att jag inte kan komma på det! Ska fråga matte. Jätteroligt foto i alla fall!

Anonym sa...

Det krävs inte mycket för att folk ska peka och titta lite extra. En kompis hade hängt två små lampor i halsbandet på sin hund för att den skulle synas bättre i mörkret, två tonårskillar kommenterade det hela med "höhö, kolla, pimp my dog, hahaha". Men huvudsaken är ju ändå att hunden mår bra.

Anonym sa...

Nu har jag varit på väg så många gånger att skriva en rad så nu är det dags.
Jag har kikat in då & då på din blogg och till min förvåning fick jag en gång se en bild på en av mina valpar som då var till salu.
Nu är även boken om Zelda läst,man fick sig som uppfödare av rasen en & annan tankeställare- Saker som ter sig så naturliga för oss människor är så komplicerade för hunden och enkla saker ur hundens perspektiv, krånglar vi människor till...att det skall vara så märkvärdigt ibland.
Spännande ska det bli att få möta er i ringarna framöver, för visst ses vi väl där:)
Ha det gott hälsar Fia & alla 4-bentingarna på Smedbyhov

Unknown sa...

Till Fia: hoppas att du inte misstyckte att jag använde din valpbild, brukar alltid fråga utom när jag tar bilder från annonser som ligger på nätet. Då tänker jag att annonsören nog inte har ngt emot att annonsen sprids...
Kul att du har läst boken, och roligt att du har haft utbyte av den, den är ju skriven ned en "naiv blick" som det ju blir när man skaffar en hund av en ras man inte haft tidigare....
Ska nog till Örebro, apropos utställningar...