onsdag 6 januari 2010

För kallt...













När folk tittar överraskat på Zelda: "Kinesik Nakenhund??", säger jag ibland att detta är en modell som är framtagen för den skandinaviska marknaden (det var en son till en kompis som kom på det först).
Idag stämmer det dåligt. Nu tycker hon att det är för kallt. Trots att jag bär henne över vägarna som är saltade, trots försvarets hudkräm på tassarna, trots att hon kan springa så att hon blir varm är promenader i -17° ingenting för henne.
I bild: 1. Kan vi gå hem nu? 2: Full fart hemåt!

5 kommentarer:

desperat hemmafru sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
desperat hemmafru sa...

Ursäkta. Stavade så illa i det första inlägget...

Här i Waterloo har det varit ända ner till 10 minusgrader. Buzz som är naken tycker att det är oooootroligt kallt trots bubbla täcken. Han lider faktiskt av kylan och gömmer sig och börjar frysa INNAN vi går ut. Ibland går han på bara tre tassae för att liksom spara den fjärde från kylan. Vad är det för hundliv? Funderar på hur det kommer att bli när vi kommer hem till Sverige... OM jag skaffar ytterligare en hund, blir det troligen också en kines. Men då en HÅRIG som är anpassad till den scandinaviska marknaden ;-) Vill man ha fina pälsplymer kan man ju alltid klippa ner hunden. Tvärt om är omöjligt. Tyvärr.

desperat hemmafru sa...

Jag fortsatte visst att stava som en kråka. Det är en vana ;-)

Unknown sa...

Tur att de här hundarna kan springa och leka inomhus!

Anonym sa...

Och snövitt hårspänne! :)