torsdag 10 februari 2011

Utmaningsrapport del 2

Ser ni här. Hur går det för er? Tänker på er och tycker att det är kul att några fler tränar på precis samma sak, fast på olika sätt...



OBSOBSOBS - Jag är nybörjare på det här, detta är INTE instruktionsfilmer, om ni vill veta hur man gör så titta på någon som kan på riktigt. Jag ser själv allt möjligt som kunde göras bättre plus att jag gissar när jag inte vet hur jag ska göra i stunden...

15 kommentarer:

Ludde sa...

Matten och hussen är djupt imponerade! (Och VÄLDIGT avundsjuka på att ni lyckas så bra) Jag såg nog att hussen tittade på en annons för klickers härom dagen... Kramis!

Unknown sa...

Till Ludde: försök att uppmuntra honom att skaffa en - livet blir lättare!

Gudrun sa...

Bra med filmer som du lägger upp. Man lär sig mycket genom att titta på andra... Har du upptäckt Klickersmarts blogg? http://www.klickersmart.se/ Hon har himla bra filmer och är generös med att visa misstag som hon kommenterar i filmen. Man lär sig massor genom att se hur man INTE ska göra.

Anonym sa...

Himmel så duktiga ni är! Och Zelda är så rörande när hon lägger sig ner i rätt position!
Du tar fram lådan varje gång ni ska träna - betyder det att den är helt borta mellan träningarna?

Unknown sa...

Det är Nemi som lägger sig i lådan, och ja, den tar jag bara fram när vi ska träna...

Maud Ayas och Shantis matte sa...

Så inspirerande att följa er träning. Vågar inte riktigt anta utmaningen, men vi försöker att hänga med så gott vi kan här hemma. Roligt att se hur Zelda och Nemi löser sina uppgifter.

Eva S sa...

o vad ni kan, jättekul att se. För oss går det själva läggandet i lådan finfint. Däremot försöker jag envetet få min hund att backa upp på lådan. (Jag vill försöka göra en liten film, vi får se!)

Unknown sa...

Nästa uppdatering kommer om en vecka. Då ska Nemi springa och lägga sig på kommando, Zelda ska ha börjat gå runt, och vi ska även ha bytt till en högre kartong...

Arlo sa...

Nu har jag lagt ut två korta filmer på bloggen som visar lite hur det går hos oss. Efter att ha inventerat i förråd och garage kom jag på att parasollfoten kan funka, men den var för halkig som den var, så nu har jag slagit in den i en filt och då blev det lättare att få tassarna kvar! Vi kämpar vidare!

Anonym sa...

Ursäkta, lapsus lingvae, det är klart att det är Nemi som gör sig liten på lådbottnen, det vet jag ju!
Vi har slarvat några dagar med träningen men har inte gett upp.

Freja Phaléne sa...

Här är vi minsann bara imponerade =)

Olga da Polga sa...

Oj!! Bravo! Det här är riktigt kul att få se och följa!
Tror nog att jag helt enkelt måste försöka klicka in mina med - skall kanske börja med Dorinda ...

Anna sa...

Roligt att se era framsteg, Nemi verkar vara en pigg och energisk liten kines... hon ser verkligen ut att tycka att det ni gör är kul.

sofia sa...

Här har det gått trögt med träningen. Betty har inte riktigt kommit på att hon ska lägga sig i väskan. Men efter tredje passet idag så tror jag att det gått upp ett liljeholmens!
Hon funderar mycket, lillan, innan hon gör...

Denise Hundkonsult sa...

Hej Åsa och Zelda! Jag har suttit och kikat på klippet med Zelda på lådan och tycker det är helt fantastiskt att se Zeldas svansföring! BRA JOBBAT anser klickerinstruktören ;)