måndag 21 februari 2011

Det fungerar inte alltid som tänkt...


PS: Texten: "Stop Chew" en produkt som ska hindra hundar från att tugga...

10 kommentarer:

Katarina sa...

Fniss...

Anonym sa...

ha ha, vad roligt

Arlo sa...

Så kan det gå...

becca sa...

Hahha :D

Anonym sa...

Verkligen kul - hoppas att tillverkaren får bilden

Britt Marie o Rudi sa...

Svar: Jodå, stegräknaren hänger i byxlinningen just nu. Jag är nämligen mitt uppe i en steg-tävling. Jag brukar delta i sådana eftersom jag vet att jag oftast går många fler steg än många andra. Jag har fördelen att jag står och går så gott som hela tiden jag är på arbetet. Och att sedan ha en hund som kan och vill gå hur långt som helst kvällar och helger plussar ju på rejält. Jag ligger ständigt på mellan 22.000 - 25.000 steg om dagen. En vardag tar jag hälften av dem på jobbet och hälften med Rudi. Helger är det bara Rudi och jag som knatar omkring. Och vi mår så bra, så bra av det!

Freja Phaléne sa...

Hahaha, det där var roligt!!!

Jenny, Elba o Dio sa...

Mycket roande bild!

Malena & Ivar sa...

hihi, går inte alltid som det ska göra. På tal om sluta bita, har ju en väldigt stressad hund imellan åt. Min sista utväg för att han skulle sluta stressa va D.A.P nu har han fått det, inte stressad längre och framförallt så tuggar han inte på saker när han blivit lugnare.

Rekomenderas!! (glöm aldrig bort motionen den är a och o också..men för honom spelade det ingen roll om vi gick 1 timme eller 4 timmar han va stressad ändå)

Denise Hundkonsult sa...

Vad sägs om att sluta använda kemikalier på våra hundar och aktivera dom mentalt istället så de slutar med sitt understimulerande beteende? :)