torsdag 1 april 2010

Ella gästspelar i Zeldas blogg


När Ella var ungefär 6 veckor var det valpträff hos uppfödaren. Ella har upptäckt att jag har en Frolic i fickan. Hon gav sig 17 på att hon skulle ha den, så hon prövade först med att gräva upp den. När det inte fungerade satte hon resolut sina pyttesmå tänder i tyget och försökte gnaga sig igenom. Det här höll hon på med en lång stund, utan att tröttna eller ge upp, och med samma glada min... Hade jag varit i valpköpartagen (och om jag hade velat ha en naken valp) hade jag slagit till direkt - så roligt att istället kunna följa henne på hennes egen blogg.
Bild: Hon står på mitt ben, jag halvligger bakåt för att få en skarp (nåja) bild...

4 kommentarer:

desperat hemmafru sa...

Hon är så söööt!

Britt Marie o Rudi sa...

Ja, mycket söt, och vi håller som sagt tummar och tassar för henne i morgon!

Olga & becca sa...

Ella är så otloligt söt!! :P

Maria Forsfjäll sa...

Hej! Jag sträckläser din blogg från början till slut! Jag har kommit så här långt just nu. Jag har en puff på 5 månader som har precis lika tänder som Zelda hade, dubbla hörntänder. Har länge funderat på hur det gick med dom, lossnade dom? När då? Funderar på att ge mig av till Vetrinären snart men jag drar mig för att åka dit. Är bara nyfiken hur det gick med Zeldas bett! Tack för en spännande blogg! Är precis vad jag behöver!:)

Ps. Du skrev ju någon gång om att det är krångligt att alltid måsta förklara att kinesisk nakenhund kan ha hår och då kallas den powder puff osv, jag håller med, nu har jag börjat kalla min lilla håriga chinese crested dog för en "Kina puff".