torsdag 29 april 2010

Dogspotting på SL (Stockholms Lokaltrafik...)



Här är två av de fem eller sex hundar jag sett på bussen/tunnelbabanan idag: en griffon och en engelsk staff.
Funderar lite på hur jag ska bära två hundar i alla rulltrappor...
Bildkvalitén beror på att kamerabatteriet laddat ur så jag har använt mobilen.

5 kommentarer:

Britt Marie sa...

Ja, det kan ju bli lite knepigt att bära två och ev. väska också. Eller kan man stoppa en i väska och ha en under armen?

Unknown sa...

Eller övergå till rygga o ta en under vardera arm? Eller går det kanske att bära två med samma arm? Kanske får jag ta hissen som jag gjorde med den förra hunden som vägde uppemot 50 kg...
En del stora hundar åker rulltrappa utan problem trots förbusskylten - kanske är det inte riskfyllt? (I USA får man inte åka rulltrappa med barnvagn...)

Britt Marie sa...

Jag röstar för hissen, det verkar både tryggast och mest praktiskt. Och ibland har väl även stadshundar smutsiga tassar som man kanske inte vill ha sprattlandes på jackan?

ej hundägare sa...

(Små) hundtassar som kan klämmas/fastna i övergången när rulltrappan tar slut... om hunden inte är snabb/uppmärksam nog... (en annan risk än barnvagn som väl mer är risken att välta...)

Malena sa...

Jag rekomenderar hissen faktiskt! Har min cane corso Ivar som var rädd för hissar men gick in i den tack vare min mors franska bulldog tik. Ibland är ett hund-ankare väldigt bra att ha! Men ta hissen och var rädd om tassarna!