söndag 18 april 2010

Vulkaner....

Tur att Zelda är hos sin uppfödare som inte har bråttom att bli av med henne: i kväll flyger vi till Thessaloniki, därifrån ska vi åka buss till Sthlm vilket beräknas ta c:a 48 timmar...

10 kommentarer:

Anonym sa...

Välkommen hem så småningom då. Ni
får se Europa från marken i alla fall. Jag har följt ett råd att man
skall sätta ut ett vitt fat om man
vill se något nedfall av aska, så
jag satte ut ett på biltaket, men
det är väl ingen ide, för de par-
tiklarna som är farliga är ju som
små microskopiska glasbitar, som om
man får ner dom i lungorna inte får
ur dom igen, tallriken var ren så
man kan än så länge andas lugnt!!!!

desperat hemmafru sa...

Ibland får man njuta av ofrivilliga äventyr. Det är lättare när man vet att hunden är i tryggt förvar. Fast det är klart. När man väl är på väg hem så vill man ju att det ska gå fort...

ej hundägare sa...

Läge att ta vara på nuet :) därutanför bussfönstret (om fönsterplats gives...); vårens framfart. ipod med god lyssnarbok skulle jag önska mig dessutom... Trevlig resa! Den som väntar på... och allt det där!

Anonym sa...

Hemresan blir tydligen ett minst lika stort äventyr som själva vistelsen i Marocko. Zelda har det naturligtvis väldigt bra där hon är, men oj, så glada ni kommer att bli när ni återförenas!

ej hundägare sa...

PS. Den som väntar ja... Nu får vi väl TVÅ Casperbilder på lördag ;-)

Anonym sa...

Det låter som en rätt bekväm hemresa, trots allt. Ni hinner kanske med en kaffe i Italien?
Utom fönsterplats skulle jag välja en plats på bergssidan, det känns tryggare på serpentinvägar när man ofrivilligt trycker sig mot bergväggen ...
Undrar vad Zelda tycker om dofterna från Marocko?

Katarina sa...

Sådana här händelser får oss nog att inte ta allt för givet. -Trevlig resa - skönt att det går att ta sig fram i Europa trots allt!

Lyckopiller sa...

Jaadu, förstår att du längtar hem nu, det brukar man ju göra när man vet att man är på väg. Men samtidigt tror jag att är det nån som kan se positivt på sin extra restid så är det du. Välkommen hem sen!

desperat hemmafru sa...

Tack Åsa för din fråga. Buzz verkar helt glad och nöjd utan sina tänder. Han slickar sig fortfarande runt nosen lite då och då, liksom för att känna efter tänderna, men verkar annars opåverkad. Är det åt något håll så känns det som att han är gladare. Kanske var några av tänderna lösa redan innan de första åkte ut? I så fall slipper han tandvärken nu.

Och så blev han ju lite snyggare på köpet... Underbettet liksom försvann när man inte ser några tänder i underkäken längre ;-)

Unknown sa...

Tack för uppmuntrande kommentrer. Nu har vi kommit till Graz, har inte varit i närheten av en säng på över 2 dygn... Hoppas komma frm o morgon kväll.
PS - Zelda har det hur bra som helst, rapporterar uppfödare Maria.