onsdag 2 oktober 2013

Ur läkartidningen nr 38:


Ser ni?
"En tanke som förs fram är att alla feta individer borde förses med hund ... "
Min tanke svindlar. Vi har svårt nog att ta hand om de hundar vi köper därför att vi vill dela vår vardag med en hund - tänk er att bli påtvingad en hund bara för att någon annan tycker att man rör sig för lite. Stackars hund och stackars människa.
Tummen ner.
Men i samma artikel finns en tummen-upp information: i Australien ska det tydligen finnas en hundrastgård inom fem minuters promenadväg för dem som bor i områden med koppeltvång!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Vacker tanke, men vem skulle se till att hundarna skulle skötas enligt deras behov?

Ewa Ivarsson sa...

Man måste VILJA ha hund och VILJA gå ned i vikt.. annars fungerar det tyvärr inte i längden tror jag.
Vill göra lite reklam för vår nästa familjemedlem, Skyelice Koh-i-Noor Diamond, kommer till oss i slutet på oktober.... så vi längtar...http://www.skyelice.se

Unknown sa...

Till Ewa: ååååå :-)

Ewa Ivarsson sa...

......ja de är fina....och uppfödaren så noggrann och omsorgsfull, damerna kanske kan få en ny lekkamrat med mycket päls....

eva s sa...

Tänk om de kunde fixa rastgårdar lite här o där. Dessutom bygger de på de få platser, omkring centrum som finns kvar, där jag tidigare kunnat promenera med hundar.

Elisabeth sa...

Måste kommentera Ewa Ivarsson...Grattis till collievalet, känner uppfödarna väldigt väl, bor några mil från mig bara

Ewa Ivarsson sa...

Vad roligt Elisabeth.. liten värld detta är.... Gudrun är det bästa som hänt oss, privat och i vovveväg! Hälsa henne om du talar med henne!