lördag 26 oktober 2013

Hafla!

Tänk er en dansstudio med stämningsbelysning. Tänk er att det sitter publik runt tre av de fyra väggarna, de sitter på stolar och på kuddar på golvet. Tänk er hög musik. Tänk er dansare som ... ja ... dansar. Mycket nära publiken. Tänk er att publiken applåderar, ropar, låter.
Så var miljön igår.
Tänk nu in en liten hund i studion.
Hur ska det gå? Det undrade jag, och facit blev väl att jo, det gick att arbeta tillsammans (hon tvärvägrade inte, sprang inte och gömde sig) men vi har en bit kvar innan vi kan börja uppträda på nattklubb ...
Jag hoppas få bilder så småningom, under tiden får ni nöja er med en avspänd Zelda som inte hetsar upp sig i den nya miljön.
Ifall ni undrar var Nemi på herrmiddag under tiden - hon hade fått med sig ett ben att pyssla med och det sysselsatte henne i stort sett hela kvällen.
Om vi får någon ordning på fjäderboaprogrammet så testar vi nog igen, det är en hafla per termin. Apropos kul saker man göra med en liten hund ...


Och så fick Zelda en ny kompis ända från Egypten: dansläraren Ibrahim el Suezi som är här och håller kurser i helgen. Han saknade sin egen lilla hund som var kvar därhemma och klappade sådär varsamt som Zelda gillar bäst. 





6 kommentarer:

ej hundägare sa...

Wow! Vackra Zelda på nattklubb :)

Lena sa...

Det var bra gjort Zelda! Vilken mijöträning! Ser fram emot bilder :)

Bingolotti sa...

Tack för bloggtipset, var jättekul att se ditt o Zeldas o alla andras uppträdanden! Är verkligen imponerad över hur bra Zelda klarade av den högljudda miljön. Har lagt upp några foton samt film på er från igår på min blogg. Och ska nu tänka till mer på mitt o Bingos nybrjr freestyle-nr efter din input:-)

Unknown sa...

Tack Bingolotti!
Här ser vi första halvan av programmet, vi har precis samma problem som vi hade med tävlingsstarterna den första tiden - Zelda segar till och vill/vågar inte göra det jag ber henne om. Kul att se, och att minnas hur vi har kämpat med detta som nu inte längre är ett problem på tävling :-)
(Andra halvan gick betydligt bättre …)

Arlo sa...

Så roligt att se er dans hos Bingolotti! Så snyggt och dansen runt blomman satt ju som gjuten!

Leo Sutic sa...

Hej,

tack för uppträdandet! Minst sagt ovanligt och nytt i sammanhanget. Jag håller på och sammanställer DVD:n och undrar hur ni vill krediteras. Vi har formatet "dansare / grupp, stil, koreograf", exempelvis:

Zelda och Åsa
Freestyle (?)
Koreograf: Åsa Nilsonne