måndag 8 april 2013

Klobrott :-(

Stackars Zelda har råkat ur för ett klobrott på ena framtassen - det är bara pulpan kvar, men den ser lyckligtvis oskadd ut.
Hon verkar ha ont men inte jätteont, har förstått att det kan ta uppemot två veckor att läka någotsånär om man har tur.
Nu får hon förstås vila från träningen så länge hon har ont, så får vi se hur det går.
Jag försöker tänka att det kunde varit värre. Normalt sett blir hundar helt återställda, och det  hade kunnat hända en vecka innan första tävlingen, men trist är det, mest för stackars Zelda som ju inte kan förstå varför hon har ont.

10 kommentarer:

Lena sa...

Stackars Zelda!
Jack har samma, fick ta bort klokapseln i onsdags. Tackochlov verkar det gå hyfsat, bäst är då han får vara utan strumpa/bandage. Tänkte på det Memea sa i lördags på er föreläsning om att många egenskaper är både de bästa och "sämsta" hos oss. Jag upplever att han är lite "okänslig" ibland, behöver starkare signaler mm än lillebror. Plötsligt är det jättehjälpsamt då man ska ha tratt- inga problem, spelar ingen roll om det tar i stolar och dörrposter. Det skulle INTE lillebror ha gillat.. Skickar Zelda en krya-på-dig-kram

Olga da Polga sa...

aj vilken otur ...det gör såklart hemskt ont, stackars Zelda. Hoppas det snabbt blir bättre och vilken tur att inte pulpan blev skadad!

Sara sa...

Åh, så läskigt! Stackars Zelda, hoppas att smärta och obehag ger med sig snarast.

Bingolotti sa...

Krya på kram till Zelda från oss!

BMW o rudi sa...

Stackars Zelda! Jag följer ett klokapsel-drama dag för dag hos en fb-vän och det tar tydligen tid men blir bra till slut.

Maud Ayas och Shantis matte sa...

Vilken otur. Det gör ju ont hos både matte och hund. Hopas att det läker snabbt.

Jenny o Brio sa...

AJ! Hoppas att det läker fort och att det blir lika bra som innan!

Unknown sa...

Tack för alla vänliga ord - faktiskt gör det ont hos oss båda. Nu i kväll var vi ute på en pyttekissarunda och då började det blöda igen (fast så lite att att jag bara såg det därför att ville kolla hur det såg ut, och tog av henne strumpan hon har på tassen.

Eva o Milo sa...

Aj har själv inte råkat ut för detta men hittade bilder på nätet. Hoppas det läker så fort det bara går, ni kan passa på att vårda själen med godsaker och trevligheter.

Eva sa...

Stackars liten!
Havanais Åke (vars gäng jag är extramatte åt) råkade ut för det förra året.
Läkte hur fint som helst och har inte lämnat minsta problem efter sig.
Tror det är det vanligaste, att det blir alldeles utmärkt igen.
PUSS till henne härifrån!