tisdag 2 april 2013

Bortskänkes:

Vill någon ha en liten bärsele för mindre valp, måttligt begagnad av Nemi som gärna sov i den när hon var riktigt liten?

Eller en transportbur som är för stor att flyga med men för liten för två hundar av kinesstorlek? Den är litet skev, men annars ganska fräsch. Balanserar på gränsen mellan slänga/ge bort.Och minns ni när Zelda var vit och Nemi brun?


7 kommentarer:

Eva sa...

Får man med litet sovande pyre i bärselen?
Nähä...:(
Funderade på buren men är den lite liten för 2 kineser är den förmodligen detsamma för 2 siameser. (Är ju relativt stora katter, långa o höga o väger 5 resp 5.5 kg mina)
Fick läsa tillbaka lite o såg det om framsläppande av främmande hundar. Finns få saker som "får igång" mig så om vi så säger... "Jättekul" när man har en osäker/morrig hund... (Numer mycket bättre, men inte helt pålitbar ändå.)

Åsa Nilsonne sa...

Förtydligande: Valpen måste man skaffa själv :-).
Buren saknar en ståltråd/stag högst upp, minns nu att det som fanns blev böjt och jag inte kunde räta ut det, så jag tog bort det. (Det ska in i en liten kanal som löper högst upp). Så detta är ett litet renoveringsobjekt för någon som har en avbitartång...

Maud Ayas matte sa...

Buren skulle passa jättebra. Tänkte skaffa en transportbur i slutet av april. Köper en halvsyster till Aya då. Till att börja med ska hon följa med oss på landet på helgerna. Först i juni kan hon flytta hem till oss på heltid. Så en bur vore bra till att börja med.

Åsa Nilsonne sa...

Till Maud: Säg bara vart jag ska skicka den. Har du min mailadress?

Maud Ayas matte sa...

Nej, tror inte det.

Åsa Nilsonne sa...

Maud: Skicka din adress till asa.nilsonne@mac.com

Jeanett Lemmeke sa...

Selen skulle vi väldigt gärna ha...! Lilla Snö är sjuk och vi bär henne massor. Svårt att få händerna fria till annat.