tisdag 27 mars 2012

Två hundar på samma promenad igår...


Med litet god vilja kan ni se Nemi som springer... och springer...

8 kommentarer:

Humlespunk sa...

Ha ha, jag kan ibland småle när Spunkhunden far runt med eld i baken och Humlehunden slår sig ner på någon sten och solar och orkar inte ens titta på hur mycket energi Spunk gör av med.
- Alldeles i onödan, säger Humlehunden.
- Inte alls, säger Spunkhunden.

Och så fortsätter Spunk springa sitt fortaste, och Humlehunden vänder eventuellt på sig i solen eller också ligger hon bara alldeles still.

Unknown sa...

Ja, energin är ojämnt fördelad...
Hade Zelda haft lika mycket energi som Nemi tror jag inte att vi hade kommit särskilt långt i vår träning. Hon är en perfekt nybörjartränarhund eftersom hon är tillräckligt långsam för att man ska ha en chans att hänga med...
Det händer förstås att hon också får spring i benen, men bara ibland. Nemi har alltid lust att springa.

Britt Marie o Rudi sa...

Ja, de är verkligen olika dina hundar! Härligt att se Nemi brassa på!
Apropå benmagen, det gick alldeles utmärkt. Ingen som helst reaktion från mag-tarmkanalen...så nu kommer det att serveras märgben lite då och då, till Rudis stora förtjusning.

Olga da Polga sa...

hihii underbart - båda två <3

Anonym sa...

och Zelda tittar på, härligt

Maria sa...

Ja, energin kan verkligen vara ojämnt fördelad...

Jag brukar säga om min Lilladiva, att hon inte läst samma rasbeskrivning som jag. CAOs beskrivs vara sk. minimireaktionshundar - med andra ord väääääldigt lugna av sig, tills de kommer på att det är angeläget att ingripa.

Men Lilladiva - hon hoppar bokstavligen jämfota på plats när hon känner sig entusiastisk för något. Det är verkligen inte rastypiskt beteende. Storborsan och Kolonisten brukar bara se på henne med väääääldigt trötta ögon och gäspa. De är nog helt säkra på att hon fallit ur en förbifarande zigenarkärra.

desperat hemmafru sa...

Det är kul att se att de kompletterar varandra så bra dina hundar. Förstår att det måste vara stimulerande att ha två så olika hundar. Du får liksom allt om man slår ihop dem ;-)

Lyckopiller sa...

Haha...Nemi påminner så mycket om Ella! Underbart!