tisdag 20 mars 2012

Tummen upp för titthålskirurgi, del 2:

Nu har det gått en vecka sedan Nemis operation, eller i alla fall nästan, hon opererades på e.m.
Så här ser hennes lilla mage ut nu på morgonen. Det lilla hålet längst ner i mittlinjen syns knappast, de andra två är nästan läkta, gissar att det bara är sårskorpan som ska ramla av. Nemi själv verkade bara besvärad i två dagar, sedan har hon rört sig som hon brukar. Nemi väger c:a 3,5 kg.

6 kommentarer:

desperat hemmafru sa...

Har inte hittat någon bra länk till kyrkan och konstutställningen i Heidelberg fast det betyder ju inte att den inte kan finnas). Generellt är tyskarna inte lika duktiga på webben som vi svenskar. I Belgien var det dock ännu värre...

Maud Ayas och Shantis matte sa...

Så fin Nemi blev.

Britt Marie o Rudi sa...

Undrar om man har börjat med titthålskirurgi vid katt-steriliseringar också...Då kanske man skulle kunna tänka sig en honkatt nästa gång.

Humlespunk sa...

Vad underbart att allt ser bra ut!

Och vad förvånad jag blev att hon bara väger 3,5 kilo, det hade jag aldrig gissat. Humlehunden (23 cm över havet) väger ju tre kilo och hon känns pytteliten jämfört med Nemi. Fast folk brukar höja på ögonbrynen när jag säger att Humlehunden väger hela tre kilo. De gissar vanligtvis på kring kilot. Men de glömmer att hon är väldigt muskulös, och muskler väger ju väldigt mycket. Hä hä.

Unknown sa...

Till Humlespunk: Nemi och Zelda var ungefär lika stora/små som valpar, sedan blev Zelda en rätt stor kines (32 cm, drygt 7 kg) medan Nemi stannade på 27cm.
Nemi har tunn benstomme, små tassar, smala ben, medan Zelda är mer muskulös och stabil.
Så kan det gå...

Lyckopiller sa...

Vägde Torsten hos veterinären igår: 6.8 kg.