söndag 4 mars 2012

Mer om kursen...

Det var så intressant att få ta del av tanker, reflektioner, glädjeämnen, stressmoment av skiftande slag, ideer och öden. Vi hade kunnat skriva en antologi utifrån de frågor och erfarenheter som kom upp, och jag skulle vilja fortsätta i morgon med samma människor för att kunna gå vidare med deras berättelser. Lärorikt också att göra detta tillsammans med Memea, jag lär mig nya saker hela tiden!

9 kommentarer:

Ewa Ivarsson sa...

Kommer det fler kurser, i så fall hur får man reda på när de ges? Vore så roligt att ta del..

Hälsningar Ewa i Tyresö

Olga da Polga sa...

åå det låter väldigt inspirerande

Anonym sa...

Tusen tack för igår! Så lärorikt och inspirerande! Vi norrlännigar hade mycket att avhandla på middagen igår efter kursen ; )
Hälsningar till Memea också!

Lena S

Lyckopiller sa...

Åh...låter väldigt roligt och inspirerande. När kommer ni norrut? ;D

Eva sa...

Låter intressant! Kanske något för mig när A och jag kommit igenom problemhundsutredn vi nu startat. Avd. "en sak i taget", något jag inte alltid har helt lätt för:)

Kicki Westerberg sa...

Jaaa en uppföljning! Jag anmäler mig direkt! Tack till er båda för en givande och trevlig dag.

Anonym sa...

Tack Åsa och Memea för en kanon dag! Fortsättning behövs för mig och mina hundar - och jobbet .... Och hur vore en kurs "Mindfulness för häst och människa" ?

Arja från Östersund

desperat hemmafru sa...

Låter ju som en jättespännande kurs! Hur får man rea på att dessa kurser ges?

Apropå antologi har jag funderat på en liknande sak. Vi är ju många som bloggar om våra hunddagar. Tänk om man skulle samla ett antal berättelser i en bok? Det skulle kunna bli hur bra som helst. Det finns ju hur många duktiga författare och fotografer som helst "där ute" i cyberrymden... :-)

Unknown sa...

Till Desperat Hemmafru;: vilken god idé. Nu behöver du inte fundera på vad du ska göra med din tid... Jag är med, eller på som ungarna säger...