fredag 17 september 2010

Ofrivilligt vaxad mage...


Stackars Zelda. På djursjukhuset föreslog de vatten och tvål på plåstret per tel. Det fungerade inte alls, så vi fick gå dit för att ta loss eländet. Där testade de olja vilket inte fungerade, till slut fick tejpen dras loss vilket gjorde ONT.
Här ser ni Zeldas mage efteråt (den är kollad av en veterinär).
Detta är nog det som varit värst so far.

6 kommentarer:

Katarina sa...

Men det var ju dåligt - förbanden borde väl ha varit bättre utprovade. Stackars Zelda!

Olga da Polga sa...

ajajaj! Kan verkligen förstå hur ont det måste gjort och för dig att se henne så ... Plåstren var verkligen inte gjorda för pälshundar.

Gudrun sa...

Men stackars liten!

Unknown sa...

Tydligen var det nya förband som de skaffat därför att de gamla inte satt kvar... och nej, de passar uppenbarligen inte så bra på pälshundar, med det visste de inte.
Jag försökte att inte säga att det borde de ha tagit reda på innan de klistrade fast väl tilltagna remsor på Zeldas mage (och i hennes päls) men lät bli, det hade ju inte lett någon vart.
Frågade om bedövning men fick svaret att det skulle vara mer påfrestande för henne... Kanske mesigt att nöja sig med det...

Britt Marie o Rudi sa...

Stackars Zelda! Hoppas att det ömma snart ger med sig och ni kan glömma hela mardrömmen!

Anonym sa...

Fy vilket avancerat djurplågeri! Hur i hela friden kan folk vara så klantiga?
Man blir ju perplex i en sådan krissituation, men nog borde Zelda ha fått något slag av bedövning. Hur frestade inte tortyren på hennes tillit och hennes humör - och hela lilla kropp?
(det finns en gel med bedövningsmedel om hon ännu är öm)