fredag 20 augusti 2010

Hundbok...

När jag först berättade för mitt förlag att jag ville skriva en bok om Zelda var deras entusiasm nästintill obefintlig. Men eftersom det är ett förlag som tar sina författare på allvar och går dem till mötes i görligaste mån sa de OK. När Zeldaboken sedan
blev klar blev de plötsligt riktigt entusiastiska, och nu, hör och häpna, verkar det som om de vill ha en till.
Men vad/vem skulle jag skriva om då? Nemi? Zelda idag? En mindfulnessbok för hundägare??
Just nu skriver jag om andra hundar - jag är snart klar med en självbiografi där hundarna får en hel del utrymme...

13 kommentarer:

Britt Marie o Rudi sa...

Jag vill absolut ha fler böcker med hundtema från dig! Zeldaboken är ju i en genre för sig.
Mindfulness för hundägare...ja, där skulle du fylla ett hål som jag inte visste fanns :-).
Zelda del 2...ja, som bloggföljare har jag ju en del koll, men det klart att jag skulle läsa!
Nemi, del 1...kanske förr Nemi och Zelda tillsammans. En självklar bestseller!
Biografin ser jag också fram emot!

ej hundägare sa...

Märker att en omläsning av Zeldaboken krävs :) för att jag ska kunna ha ett önskemål/en åsikt här...

Katarina sa...

Vad kul! Jag har förstått att jag har något trevligt att se fram (har inte läst boken om Zelda ännu).

Anna Freddie & Bilbo sa...

Var kan man köpa Zelda boken?? :))

Lyckopiller sa...

Väldigt gärna fler hundböcker från dig. Har läst Zeldaboken för andra gången nu i sommar och den var faktiskt ännu bättre att läsa andra gången.

Erik Hedin sa...

Både Zeldaboken del 2 och en mer ingående bok om mindfullness för hundägare vill vi ha!!!

Britt Marie o Rudi sa...

Jag håller med Cruellas matte. Zelda-boken ska läsas flera gånger för att få full behållning av den!De få gånger den finns inne på vårt bibliotek är jag snabbt där och skyltar med den så den får komma ut på vift igen!

Unknown sa...

Hej,har fått god hjälp av DBT och mindfullness, skulle gärna vilja läsa en mindfullness bok för hundägare, läste ju en tidningsartikel om dig där du nämnde att du hade några övningar där hundar kunde användas. När jag gör vissa mindfullnessövningar har jag gärna min hund brevid mig och följer hans andning t ex eller bara håller en hand i hans päls. Fungerar jättebra när man gör avslappningsövningar också. Alltså, gärna en mindfullness bok för hundägare!! Mvh ulrika

Carina sa...

Jag vill läsa om allt! Zelda del 2, Zelda och Nemi del 1, din självbiografi ( gärna 600-700 sidor) och mindfulness för hundägare. Zelda-boken är en av mina favoriter. Jag har inte hund, men är tokig i hundar och vill läsa om dem och deras ägare.

desperat hemmafru sa...

Jag har funderat hela dagen på vilken hundbok jag skulle vilja läsa och det retar mig att jag inte har något kul svar. Vad kommer efter Zelda? Möjligen en bok om att hundar ska vara två? Var det inte någon som hade sagt det till dig och som du tagit upp i din blogg någonstans? Kanske går att koppa vidare till mindfullness eller andra mänsliga behov? Det jag gillade med Zeldaboken var att den var en annorlunda hundbok. Helst skulle jag vilja läsa en ny annorlunda hundbok, men en som är annorlunda på ett nytt sätt... Fast inte någon instruktionsbok i mindfullness rakt av. Tror jag. :-)

Unknown sa...

Till Annk - Zeldaboken heter "Zelda och meningen med att ha hund", den är utgiven på Natur och Kultur. Den ska finnas i din närmaste bokhandel, gör den inte det kan de beställa den till dig, men enklast och billigast är att köpa den på nätet via Bokus eller Adlibris.

Olga da Polga sa...

ojaa så kul om det kommer fler böcker! Ser framemot det!

Puppans matte sa...

Jag har bara läst Zelda-boken en gång, men när jag läste den så hoppade jag samtidigt lite fram och tillbaka och läste om vissa delar flera gånger, jag ville att den skulle räcka så länge som möjligt. En till bok i samma anda med inriktning på relationen hundar-människa och hundar-hundar och så lite spännande forskning vore kul, gärna med mycket vackra foton precis som i Zeldas bok.