torsdag 26 augusti 2010

Att raka en puffnos, ifall ni undrar--


Såhär kan det se ut.

9 kommentarer:

Freja sa...

Zelda, vilken sötnos. Har Nemi rakat nosen än? Visst ska hon rakas på halsen också?

Anonym sa...

Så elegant det går! Med en nackhårsmaskin för humant bruk - eller är det ett hundverktyg?

desperat hemmafru sa...

Ahh. Bra med en kort instruktion faktiskt. Jag försöker ju raka Buzz nos men kör ju trimmer åt fel håll inser jag nu! Tänka att något så enkelt och självklart tydligen inte behöver vara det ändå... Tack för tipset! :-)

Unknown sa...

Ja, trimmern jag använder är för människohår, passar perfekt för den tunna puffpälsen. Och man trimmar mothårs om det ska vara så kort som möjligt, medhårs om man vill lämna kvar litet mer.

Arlo sa...

Det var så där matte försökte göra med mig på min brons-nos för att ta bort det missfärgade! Men se, DET fick hon inte göra. För det har hon aldrig gjort förr under våra snart tre år tillsammans! Så inte tänker jag börja ställa upp på det nu!

Hana_Caena sa...

använder också Conturan.. suverän!

Becca & Olga sa...

Oj så duktig honär. Olga brukar få gå upp på trimbordet själv med hjälp av en fåtölj som står brevid men hon är inte riktigt så entusiastisk :D

Unknown sa...

Eftersom både Zelda och jag tyckte att det här var svårt i början har hon fått massor av godis och uppmuntrande tillrop när hon har suttit still, så nu verkar hon tycka att det är ett välavlönat litet jobb att samarbeta...

Rebecca sa...

Oj så duktig! Jag får ha en brottningsmatch med min puff när han ska trimmas :)