fredag 5 februari 2010

Det är bra att ha en hund...


Idag blev min plånbok och mina nycklar stulna medan jag tränade. Irriterande! Hursomhelst var jag tvungen att gå hemifrån innan jag hann få ett nytt lås, så för att minska risken att de som tagit nycklarna kom på besök satte jag den här lappen på dörren.
Avskräckande?
Kanske, i alla fall så länge de inte visste vad det var för hund på andra sidan dörren...

7 kommentarer:

Britt Marie sa...

Smart tänkt. Vi har en "Varning för hunden"-skylt vid vår infart. Alltid skrämmer den någon, tänker vi som har världens goaste spaniel.
Hoppas du fått låset bytt nu och kan känna dig trygg hemma. Vi utsattes för inbrott för fem år sedan och inget är sig likt sedan dess när det gäller trygghet och att lita på folk.

Anonym sa...

STACKARS DU!!!

Tassintryck sa...

Hej! Ser mycket avskräckande ut. Tråkigt att folk inte kan skilja på ditt och mitt. Fin blogg du har. Kikar gärna in igen.
kram från mig
/maria

Helena (Sigge svamphunds matte) sa...

Usch så trist!
Hoppas verkligen att lappen hade avskräckande effekt och att låset är bytt.
Så allt strul när plånboken försvinner........

Unknown sa...

Jodå - jag kom hem till en yrvaken (vakt)hund och ett hem som såg ut precis som när jag lämnade det. Nu har jag ett nytt lås, spärrade kontokort, ett nytt SL-kort, ett nytt gymkort... och mirakulöst nog även ett nytt körkort. Jag fick avin innan jag gick till gymet, tänkte att jag skulle hämta det efteråt - tala om tur! Detbhade inte varit roligt att bli av med ett körkort efter att ha haft det i en dryg timme...
Och den som tog mitt gamla fick ett som hade gått ut. Haha.

desperat hemmafru sa...

Åsa, DET kallar jag positivt tänkande! (ang. kommentaren ovan)

Unknown sa...

Jag är för gammal för att vilja spilla min tid på negativa känslor!